Lukáš3 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna V 7. 8. 2025 v 6:03, Haades napsal: Po včerejší isnpiraci, dnes nepřipadalo nic jiného v úvahu vzít na ruku. Ten ukazatel rezervy je úžasný 1
Lukáš3 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Před hodinou, tomina666 napsal: Nové obutí od kamaráda a taky trochu modré při pátečku! A taky z toho etsy? Ikdyž ty máš asi 24mm že?
tomina666 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 19 minutami, Lukáš3 napsal: A taky z toho etsy? Ikdyž ty máš asi 24mm že? To netuším. Tenhle tuším není asi z Etsy.. @pciza?
pciza Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Před hodinou, tomina666 napsal: To netuším. Tenhle tuším není asi z Etsy.. @pciza? Ne myslím asi Ebay
pku Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Ahoj, tak po delší době sem taky něco hodim. Nejsou sice na ruce, ale snad to nebude vadit. 4 2
tomina666 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 32 minutami, pku napsal: Ahoj, tak po delší době sem taky něco hodim. Nejsou sice na ruce, ale snad to nebude vadit. Peckaaaa
Haades Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 53 minutami, pku napsal: Ahoj, tak po delší době sem taky něco hodim. Nejsou sice na ruce, ale snad to nebude vadit. Nádhera, lepší než to co mám z IKEA. Odkud to máš?
pciza Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 3 hodinami, pku napsal: Ahoj, tak po delší době sem taky něco hodim. Nejsou sice na ruce, ale snad to nebude vadit. Už jsem myslel že nás nemáš rád super fotka a musíme domluvit to pivo!
pku Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 4 hodinami, Haades napsal: Nádhera, lepší než to co mám z IKEA. Odkud to máš? Je to od mistra Si Ťin-pchinga z Čínské Lidově Demokratické Republiky a ten nápis Panerai jsem si tam nalepil. 1
pku Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 1 hodinou, pciza napsal: Už jsem myslel že nás nemáš rád super fotka a musíme domluvit to pivo! Pepo já to tady miluju, ale nejak to nekoresponduje s letní sezónou. Jsem furt v rachotě. Jinak hospůdku vítám, když budu mít volno.
pciza Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Před hodinou, pku napsal: Pepo já to tady miluju, ale nejak to nekoresponduje s letní sezónou. Jsem furt v rachotě. Jinak hospůdku vítám, když budu mít volno. Petře. Vždycky Tě rád uvidím. Jak budeš mít volno tak dej vědět a spláchneme to dobrou Plzni!
Tomasb Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna V 7. 8. 2025 v 6:03, Haades napsal: Po včerejší isnpiraci, dnes nepřipadalo nic jiného v úvahu vzít na ruku. Ahoj, aký tam máš remienok ?
Haades Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Před hodinou, Tomasb napsal: Ahoj, aký tam máš remienok ? Ahoj, je to tenhle: https://www.panerai.com/en/accessories/straps-and-bracelets/mxe0nkss.html
bandicoot Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 8 hodinami, Haades napsal: Ahoj, je to tenhle: https://www.panerai.com/en/accessories/straps-and-bracelets/mxe0nkss.html Ten je skvělý. Musim mrknout, jestli ty nové strapy dělají i ve verzi trubička na stěžejku. Nejen ten clip.
Haades Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Tenhle má naštěstí trubičky na stěžejky, ale je to šířka 26 mm. U 24 mm verze s červeným proužkem Lunna Rossa nevím
Tomasb Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Před hodinou, Haades napsal: Tenhle má naštěstí trubičky na stěžejky, ale je to šířka 26 mm. U 24 mm verze s červeným proužkem Lunna Rossa nevím To je nylon ? Alebo aký je to materiál ? Môžeš ísť s ním napr do vody ? Na svojich mám len kožené remienky a chcem zmenu dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se