Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Vortex-Tempus Antireflex je super věc, akorát u dodělávaného je vždycky určité riziko že na safír z používaných hodinek (na kterém už nějaké povrchové vrstvy můžou být) nemusí správně chytnout. Blbé je že se to nepozná hned ale až po pár dnech - ideálně po nanesení, složení, otestování WR, zabalení, přečkání cesty a doručení - kdy první radost z vybalení vystřídá hrůza z odlupujících se šupinek a zbytek stačí "odfouknout + dočistit zubním kartáčkem" (tak jako mi svůj děsivý zážitek líčil strejda Clockyclock, kterému nakonec radši v Onyxu na Omegu objednali nové sklo).

Odesláno
před 25 minutami, Radek124 napsal:

@Vortex-Tempus Antireflex je super věc, akorát u dodělávaného je vždycky určité riziko že na safír z používaných hodinek (na kterém už nějaké povrchové vrstvy můžou být) nemusí správně chytnout. Blbé je že se to nepozná hned ale až po pár dnech - ideálně po nanesení, složení, otestování WR, zabalení, přečkání cesty a doručení - kdy první radost z vybalení vystřídá hrůza z odlupujících se šupinek a zbytek stačí "odfouknout + dočistit zubním kartáčkem" (tak jako mi svůj děsivý zážitek líčil strejda Clockyclock, kterému nakonec radši v Onyxu na Omegu objednali nové sklo).

Je to tak… mam v okoli niekolko ludi co kvoli tomu horko zaplakali. A kedze najlepsie je sa ucit na cudzich chybach tak si ten napad vytlciem z hlavy.

Odesláno
před 3 hodinami, pciza napsal:

V tom starym Merglu co mám na spaní v lese vypadají nějak titěrně 😆

20250828_190839.jpg

Vůbec ne, právě naopak. Sedí ti skvěle. 👍👍

Odesláno
před 36 minutami, pciza napsal:

425

20250901_192755.jpg

Máš opravdu nádherné kousky! S takovou sbírkou si v tomto vlákně prakticky vystačíš sám a pořád bude na co koukat 😂! Líbí se ti nějaké PAMy ze současné produkce? Tvůj nejnovější (nemyslím pořízení) kousek jsou tuším 1314?! 

Odesláno
před 33 minutami, Radek Cigi napsal:

Máš opravdu nádherné kousky! S takovou sbírkou si v tomto vlákně prakticky vystačíš sám a pořád bude na co koukat 😂! Líbí se ti nějaké PAMy ze současné produkce? Tvůj nejnovější (nemyslím pořízení) kousek jsou tuším 1314?! 

Už nepřekezu číslo 500! 😅 z nové produkce se mi nic nelíbí jedině 2025 . Ty určitě pořídím.  A co mě láká nad 500 ale to je samozřejmě ze starých kousků bronzovky 968 a Radiomiry 721 

• Díky 1
Odesláno

Radia 720/721 si dodnes vycitam, ze jsem po nich neskocil, kdyz byly bezne k dostani i u nas v C. Naposledy jsem videl jeden kus v butiku v Madridu cca 3r zpet... ted uz jen Ch24.

Odesláno
před 7 minutami, Cancri napsal:

Radia 720/721 si dodnes vycitam, ze jsem po nich neskocil, kdyz byly bezne k dostani i u nas v C. Naposledy jsem videl jeden kus v butiku v Madridu cca 3r zpet... ted uz jen Ch24.

Ty 721 s čistým cifrem a modrýma ručkama jsou prostě pecka. 

Odesláno

@pciza @Cancri 2025… podarilo sa. Mam radost jak male decko. Akurat vyfotit ich je fakt tazke. Budem potrebovat foto kurz od @tomina666

Chcel som ich odkedy boli predstavene ale na prvu ma poslali do prdele… ze len pre clenov klubu. Potom vraj niekto zrusil objednavku, tak mi pred dvoma mesiacmi volali ci ich chcem. Zaplatene, odlozene v butiku som ich mal uz od zaciatku Jula ale k vyzdvihnutiu som sa dostal az dnes. Dokonca som dostal aj celkom pekne cislo 0030 z 1000.

IMG_7601.thumb.jpeg.815a10badf8725b060f37f0acc901bf9.jpeg

IMG_7598.thumb.jpeg.610c0a2f2251a100ac76fe59f21ffb68.jpeg

IMG_7597.thumb.jpeg.2820262e9e6c0d48d7e16e9785edbfef.jpeg

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 13 minutami, Vortex-Tempus napsal:

@pciza @Cancri 2025… podarilo sa. Mam radost jak male decko. Akurat vyfotit ich je fakt tazke. Budem potrebovat foto kurz od @tomina666

Chcel som ich odkedy boli predstavene ale na prvu ma poslali do prdele… ze len pre clenov klubu. Potom vraj niekto zrusil objednavku, tak mi pred dvoma mesiacmi volali ci ich chcem. Zaplatene, odlozene v butiku som ich mal uz od zaciatku Jula ale k vyzdvihnutiu som sa dostal az dnes. Dokonca som dostal aj celkom pekne cislo 0030 z 1000.

IMG_7601.thumb.jpeg.815a10badf8725b060f37f0acc901bf9.jpeg

IMG_7598.thumb.jpeg.610c0a2f2251a100ac76fe59f21ffb68.jpeg

IMG_7597.thumb.jpeg.2820262e9e6c0d48d7e16e9785edbfef.jpeg

Tak gratulace že se povedlo! Jsou parádní. Počkám až se nějaký objeví na Chrono24 😀 a pořídím je taky 

Odesláno
před 15 minutami, pciza napsal:

Tak gratulace že se povedlo! Jsou parádní. Počkám až se nějaký objeví na Chrono24 😀 a pořídím je taky 

No ja budem asi potrebovat 2020 😂

Odesláno
před 30 minutami, Vortex-Tempus napsal:

No ja budem asi potrebovat 2020 😂

Tak to je samozřejmost 😀 a ještě 634 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...