pciza Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 před 56 minutami, Vortex-Tempus napsal: Priatelia… dakujem vam za prijemnu spolocnost v tejto nasej mikro-skupinke a prajem vam len to najlepsie do noveho roku. S rokom 2025 sa tu rozlucim jednou nie moc vydarenou skupinovkou… Jozef Super! Ale vidím ještě 3 místa volný!
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 (upraveno) Dva Jos(z)efove v Ceskoslovensku vlastni snad vsechny PAMy, co zde jsou Pekny to mate, chlapci Upraveno 31. prosince 2025 uživatelem Murphy97 1 2 1
Piplík Odesláno pondělí v 16:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:09 (upraveno) Dlouho jsem se rozhodoval (-: Přebíral zleva doprava a pak zase obráceně. Které PAMy budou další k mým 422. Chtěl jsem Submersible, nejlépe v titanu a tak jsem hledal. PAM 00025 - 44 mm, titan. Ale ten “hobnail dial” nemusím )-: PAM 00389 Amagnetic - titanové, 3 denní automat. Super, jen už nechci 47 mm PAM 00243 - sice 44mm, super pouzdro, 1000m s heliovým ventilem, ale zase moc vysoké pouzdro Málem jsem nakonec koupil keramické osmidenní Radiomiry PAM 00384, ale zase mi bylo líto, že nebudou Suby (-: Nakonec zvítězila klasika! Chtěl jsem na cifru 12 a 6 místo aplikovaných indexů na většině současných Submersible. Chtěl jsem 44mm. Takže jsou doma- opožděný vánoční dárek nebo taky první hodinky roku 2026. PAM 00024 z poslední série S z roku 2016. Jeden z posledních 800 kusů tohoto kultovního modelu, s překlápěcí sponou, s novým pouzdrem s nožkami pro rychlou výměnu stěžejek, full set ve stavu jako nové. Upraveno pondělí v 16:11 uživatelem Piplík 12 4
pciza Odesláno pondělí v 17:11 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:11 Tak gratulace! Jsou samozřejmě super! Výborná volba!
Radek Cigi Odesláno pondělí v 17:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:18 Když vidím současnou nabídku řady Submersible, tak se mi žádné úplně nelíbí... Ale tyhle vaše starší Suby se mi mi líbí fakt moc ! Gratulace k parádnímu kousku.
Hector_24 Odesláno pondělí v 17:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:38 Před hodinou, Piplík napsal: Dlouho jsem se rozhodoval (-: Přebíral zleva doprava a pak zase obráceně. Které PAMy budou další k mým 422. Chtěl jsem Submersible, nejlépe v titanu a tak jsem hledal. PAM 00025 - 44 mm, titan. Ale ten “hobnail dial” nemusím )-: PAM 00389 Amagnetic - titanové, 3 denní automat. Super, jen už nechci 47 mm PAM 00243 - sice 44mm, super pouzdro, 1000m s heliovým ventilem, ale zase moc vysoké pouzdro Málem jsem nakonec koupil keramické osmidenní Radiomiry PAM 00384, ale zase mi bylo líto, že nebudou Suby (-: Nakonec zvítězila klasika! Chtěl jsem na cifru 12 a 6 místo aplikovaných indexů na většině současných Submersible. Chtěl jsem 44mm. Takže jsou doma- opožděný vánoční dárek nebo taky první hodinky roku 2026. PAM 00024 z poslední série S z roku 2016. Jeden z posledních 800 kusů tohoto kultovního modelu, s překlápěcí sponou, s novým pouzdrem s nožkami pro rychlou výměnu stěžejek, full set ve stavu jako nové. Jsou moc hezky taky uz nejakou dobu premyslim nad Submersiblech
Piplík Odesláno pondělí v 17:58 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:58 (upraveno) před 49 minutami, pciza napsal: Tak gratulace! Jsou samozřejmě super! Výborná volba! Díky náčelníku. Bylo to těžké rozhodování, když těch možností je tolik . Musím říct, že ty 243 mě hodně braly, ale bál jsem se, že je omlátím o futra, tím jak jsou vysoké. Upraveno pondělí v 18:00 uživatelem Piplík
EpsteinBarr Odesláno úterý v 12:01 Nahlásit Odesláno úterý v 12:01 @Piplík Parada, gratulujem. A dotaz. Mohol by som ti zverit nakup mojich dalsich hodiniek? 1
Piplík Odesláno úterý v 12:19 Nahlásit Odesláno úterý v 12:19 @EpsteinBarr Díky. To jsi mě pobavil. Hlavně po mě nechtěj tvoje hodinky prodat. Zatím jsem nikdy na hodinkách nevydělal . V kanclu tma jak v pytli. Ale Suby svítí jako baterky 3
Juraj11 Odesláno čtvrtek v 16:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:22 Tak se zase více jak po roce hlásím do klubuSent from my iPhone using Tapatalk 2 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se