EpsteinBarr Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května najblizsie prosim ta vezmi jedny aj pre mna, keby boli v dobrej cene 1
Tomino2007 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Dnes vyzvednuty 2nové PAM řemeny. Tak jeden hned nasazen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Vortex-Tempus Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Zeek Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
EpsteinBarr Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května tiez by som uz mohol nasadit na ruku nieco ine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Piplík Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Vesele a barevně do práce. Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lupo Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května nové strapy na staré dámy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
EpsteinBarr Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Myslim, ze v tomto pripade nase porekadlo "chcela stará mladou byť" neplati Remene su paradne.
lupo Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 4 minutami, EpsteinBarr napsal: Myslim, ze v tomto pripade nase porekadlo "chcela stará mladou byť" neplati Remene su paradne. chalan je šikovný v celku. aj keď už dvíha ceny tiež. no a hej, 27 a 26 ročné hodinky. ešte nie vintage ale smerujeme tam. (jedny +2s / den, druhe 0s/den) furt dobré.
bandicoot Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Novej canvas od CBStrap. Objednáno přes Etsy. Jsem spoko. Vždycky mi přijde, že všechny vaše Pamy snesou víc strapů, než moje 312, tak jsem si oddychl, že mi to taky funguje. Barva značená jako verde militar sedla přesně s fotkou na shopu. Neni zbytečně podšitej kůží a přesto je na ruce pohodlnej. Je to ale macek a do tvaru se chvíli bude muset poddat. Ta tečka je kapka, ne vada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. zásilka z Jerez de La Frontera mi vybavila slavnou filmovou hlášku: “Váš syn je naprosto zanedbán, milá paní, představte si, že vůbec neví kdy byla bitva u Jerez de la Frontera.” 2 3
Tanner Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Španělák dneska doručoval na více adres, koukám. Krásná zelenkavá barva kolego. Mě přivezl modráka a tmavě zeleňáka. Jsem zítra zvědav na daylight. ps. Tu hrubost párkrát projedu jak když ruluješ ruličku. Trochu to povolí a chytí zaoblený tvar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
bandicoot Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Kámoš má u mě ještě černý odrbaný canvas na osmidenky. Hecnu ho, ať to postne, až to nasadí. Zítra předávám. @Tanner pěkně ladí k tý vteřinovce 1
Tanner Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Taky si říkám, odstín té “prdle” modré, je velmi podobný. Tak jo, ještě jedno foto v mé zevlující pozici u večerního posezení s filmem. Barva mě překvapivě baví, byť jsem více sázel na tmavě zelenou (army style), tak tahle je ….. lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Juraj11 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Taky si říkám, odstín té “prdle” modré, je velmi podobný. Tak jo, ještě jedno foto v mé zevlující pozici u večerního posezení s filmem. Barva mě překvapivě baví, byť jsem více sázel na tmavě zelenou (army style), tak tahle je ….. lepší http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_05/IMG_3607.thumb.jpeg.bf9aa21bdb0b3f5e08803b8052664184.jpegTo nevypadá vůbec zle Asi také zkusím Sám mám všechny canvasy od něj a za mě asi nejlepší volba. Barva časem trochu vybledne a ošoupe se,takže chytnou pěknou patinuSent from my iPhone using Tapatalk
krutor Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Já taky na novém canvasu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
ABCDE Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května @krutor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Pivas Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května před 17 hodinami, bandicoot napsal: Novej canvas od CBStrap. Objednáno přes Etsy. Jsem spoko. Vždycky mi přijde, že všechny vaše Pamy snesou víc strapů, než moje 312, tak jsem si oddychl, že mi to taky funguje. Barva značená jako verde militar sedla přesně s fotkou na shopu. Neni zbytečně podšitej kůží a přesto je na ruce pohodlnej. Je to ale macek a do tvaru se chvíli bude muset poddat. Ta tečka je kapka, ne vada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. zásilka z Jerez de La Frontera mi vybavila slavnou filmovou hlášku: “Váš syn je naprosto zanedbán, milá paní, představte si, že vůbec neví kdy byla bitva u Jerez de la Frontera.” Kurna,ten bych hned nasadil na 111ky,pěkná barva.
bandicoot Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) před 50 minutami, Pivas napsal: Kurna,ten bych hned nasadil na 111ky,pěkná barva. Maj dvě military zelený. Tohle je militar verde color claro. Ten tmavší nesepranej verde militar vypadá taky skvěle. Upraveno 13. května uživatelem bandicoot 1
EpsteinBarr Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Asi ma tiez nejaky novy canvas neobide. Aj ked myslienka je "kacirska" a hladam ten spravny kozeny remen na divery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Potkan Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Dnes dalsi splneny sen - navsteva La Spezia - nutnost pro milovniky prasat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 4 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se