Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes vyzvednuty 2nové PAM řemeny. Tak jeden hned nasazen. 🕶️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 6
Odesláno

nové strapy na staré dámy.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 4 minutami, EpsteinBarr napsal:

Myslim, ze v tomto pripade nase porekadlo "chcela stará mladou byť" neplati 😉 
Remene su paradne.

chalan je šikovný v celku. aj keď už dvíha ceny tiež. 

no a hej, 27 a 26 ročné hodinky. ešte nie vintage ale smerujeme tam. (jedny +2s / den, druhe 0s/den) furt dobré. 

Odesláno

Novej canvas od CBStrap. Objednáno přes Etsy. Jsem spoko. Vždycky mi přijde, že všechny vaše Pamy snesou víc strapů, než moje 312, tak jsem si oddychl, že mi to taky funguje.

Barva značená jako verde militar sedla přesně s fotkou na shopu. Neni zbytečně podšitej kůží a přesto je na ruce pohodlnej. Je to ale macek a do tvaru se chvíli bude muset poddat.

Ta tečka je kapka, ne vada.

P.S. zásilka z Jerez de La Frontera mi vybavila slavnou filmovou hlášku: “Váš syn je naprosto zanedbán, milá paní, představte si, že vůbec neví kdy byla bitva u Jerez de la Frontera.”

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Španělák dneska doručoval na více adres, koukám. Krásná zelenkavá barva kolego. Mě přivezl modráka a tmavě zeleňáka. Jsem zítra zvědav na daylight.

ps. Tu hrubost párkrát projedu jak když ruluješ ruličku. Trochu to povolí a chytí zaoblený tvar.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Taky si říkám, odstín té “prdle” modré, je velmi podobný. Tak jo, ještě jedno foto v mé zevlující pozici u večerního posezení s filmem. Barva mě překvapivě baví, byť jsem více sázel na tmavě zelenou (army style), tak tahle je ….. lepší :)

• Like 2
Odesláno
Taky si říkám, odstín té “prdle” modré, je velmi podobný. Tak jo, ještě jedno foto v mé zevlující pozici u večerního posezení s filmem. Barva mě překvapivě baví, byť jsem více sázel na tmavě zelenou (army style), tak tahle je ….. lepší 
http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_05/IMG_3607.thumb.jpeg.bf9aa21bdb0b3f5e08803b8052664184.jpeg

To nevypadá vůbec zle Asi také zkusím

Sám mám všechny canvasy od něj a za mě asi nejlepší volba. Barva časem trochu vybledne a ošoupe se,takže chytnou pěknou patinu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
před 17 hodinami, bandicoot napsal:

Novej canvas od CBStrap. Objednáno přes Etsy. Jsem spoko. Vždycky mi přijde, že všechny vaše Pamy snesou víc strapů, než moje 312, tak jsem si oddychl, že mi to taky funguje.

Barva značená jako verde militar sedla přesně s fotkou na shopu. Neni zbytečně podšitej kůží a přesto je na ruce pohodlnej. Je to ale macek a do tvaru se chvíli bude muset poddat.

Ta tečka je kapka, ne vada.

P.S. zásilka z Jerez de La Frontera mi vybavila slavnou filmovou hlášku: “Váš syn je naprosto zanedbán, milá paní, představte si, že vůbec neví kdy byla bitva u Jerez de la Frontera.”

Kurna,ten bych hned nasadil na 111ky,pěkná barva.  👍🏻

Odesláno (upraveno)
před 50 minutami, Pivas napsal:

Kurna,ten bych hned nasadil na 111ky,pěkná barva.  👍🏻

Maj dvě military zelený. Tohle je militar verde color claro. Ten tmavší nesepranej verde militar vypadá taky skvěle.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Like 1
Odesláno

Dnes dalsi splneny sen - navsteva La Spezia - nutnost pro milovniky prasat ;)

• Like 6
  • Díky 4
  • Dát hlas 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...