Piplík Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Lukáš3 Pohodlna? Da sa po celom dni na ruke? @Juraj11 Hrncek na kavu/caj? Ty brdo...fajn namet na nejaku nasu Paneristicku chronomag limitku? U mna nic nove. 024 mi kompletne rozhodili čakry. Bol som dlho super "vyzenovany", ale toto sa neda dat dole z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já ti to Jožko říkal. Pro mě jsou 024 super pohodlné hodinky na každou příležitost. Leštěnky i tooly dohromady. Taky je nosím nejvíc a jen měním řemeny 1
Bertik Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Na pozorování velryb. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2 1
Horhe Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Konečně ze servisu doma. Jsou prostě boží! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Radek Cigi Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
LovecK Odesláno sobota v 10:58 Nahlásit Odesláno sobota v 10:58 Byl jsem v butiku zkusit ty nové Destro, dobry… ale 233 nejdřív Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 4
EpsteinBarr Odesláno sobota v 17:05 Nahlásit Odesláno sobota v 17:05 frustracia na entu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Radek Cigi Odesláno sobota v 18:08 Nahlásit Odesláno sobota v 18:08 před 59 minutami, EpsteinBarr napsal: frustracia na entu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle Submersible jsou moc pěkný! Věřím, že tuhle řadu udělá Panerai v nejbližší době mnohem zajímavější, než je tomu teď... Protože dát na lunetu jen "keramický kroužek" mi přijde za 300k+ málo.
EpsteinBarr Odesláno sobota v 18:32 Nahlásit Odesláno sobota v 18:32 Ale kdeze, to nie je o lunete. Ani o strojceku. Ktory v 25 rokov starych hodinkach ide +/- 2-3 sec denne podla nosenia... To je frustracia uplne ineho charakteru
Radek Cigi Odesláno neděle v 10:04 Nahlásit Odesláno neděle v 10:04 před 15 hodinami, EpsteinBarr napsal: Ale kdeze, to nie je o lunete. Ani o strojceku. Ktory v 25 rokov starych hodinkach ide +/- 2-3 sec denne podla nosenia... To je frustracia uplne ineho charakteru Já ti chtěl pochválit hlavně hodinky, tvého textu o "frustraci" jsem si předtím nějak nevšiml... 1
Tomino2007 Odesláno pondělí v 08:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lukáš3 Odesláno pondělí v 10:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:15 Já jsem doma našel řemen asi za 60 Kč je na suchý zip na obou stranách... Hodinky se s ním úplně debilně zapínání, ale za to se úžasně nosí. Sice barevná kombinace je hrozná (myslím kvalitu a jak to vypadá). Ale už jsem objednal černý. Je to úžasně pohodlný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš3 Odesláno úterý v 12:24 Nahlásit Odesláno úterý v 12:24 (upraveno) A už se zase koupou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 12:25 uživatelem Lukáš3 5
Juraj11 Odesláno úterý v 12:44 Nahlásit Odesláno úterý v 12:44 Odpolední kafe a cigáro Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 2
Bertik Odesláno úterý v 14:45 Nahlásit Odesláno úterý v 14:45 Tak, je po dovolené a 372 opět na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vortex-Tempus Odesláno včera v 11:13 Nahlásit Odesláno včera v 11:13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
EpsteinBarr Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Origo cierna guma je topka. Ale uz sa tesim na kozene remene. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se