Jeremy Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Hezký, mně by se víc líbil ten s tou bílou čárkou, ideálně kdyby byla lumi :-)Ale asi ne za ty prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Chalani, co mate ten Rubber.... ako to bude po case nosenia? Ak sa medzi puzdro a remen dostane prach a nejaky ten bordel nezanecha to na puzdre stopy?Mne vyhovuje origo remen aj ked ho nosim malo, pretoze su skoro stale na kozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Hnedak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Hezký, mně by se víc líbil ten s tou bílou čárkou, ideálně kdyby byla lumi :-) Ale asi ne za ty prachy :-)Ten jsem taky řešil (se zelenou čárkou), ale nějak jsem si to nedovedl představit, tak jsem vsadil na jistotu. Lumi by byla bezva, o tom žádná . Chalani, co mate ten Rubber.... ako to bude po case nosenia? Ak sa medzi puzdro a remen dostane prach a nejaky ten bordel nezanecha to na puzdre stopy? Mne vyhovuje origo remen aj ked ho nosim malo, pretoze su skoro stale na kozi.Já myslim, že to člověk stejně bude dřív nebo později střídat a nikdy RB nebude nasazenej tak dlouho, aby nějakej bordel mohl něco udělat. Navíc si neumím úplně představit, co by do škvíry muselo spadnout, aby to pouzdru nějak výrazně ublížilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruzitko Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jak je to s delkou rubberuB na Pamech? vim, ze na rolexech neoplyva vyrazne delkou po zapnuti. Na kolikatou douru zapinas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Celkem má 7 děr, zapínám na 4. od začátku řemenu, čili lehce za půlkou. Zápěstí průměrný - ani macek, ani vyžle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Když Officine tak jsou asi holicsky A když Panerai tak jsou asi z pekárny(Kdysi říkal Frantik, ze se ho někdo ptal, jestli je ma z panérie) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Oficír Panérije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Dnes zase, zanedbavam ostatni kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Dnes 359 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Nějak to tu spí... já dnes snad mé nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Taková drobná úprava a kolik mi to děla radosti:-)) Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 26. března 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Zkousel sm rubber b a úplně sem se z něho na prdel neposadil, je fajn, ale ne vnímám dramaticky rozdíl oproti origu, dobre sedí, díry sou trochu lip, ale ne za skoro 8k Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Mě origo guma bohužel moc nesedí. Je to klasika, buď moc volná nebo utáhlá. Asi zkusím nato...Nemáte někdo zkušenost, jak se nosí na tom origo hadrovým velcro strapu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Po tydnu dorazily dva remeny od Panatime. Tak zkousim. Kozeny NATO (snad konina) je uzasne tenky, ale chvili potrva, nez si sedne, ted vytvari spis takovej "bago" efekt. Zlutas je hezkej, ale taky musi sednout, ohebnost mu moc zatim nerika . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 KFL- ale vypada to dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 KFL- ale vypada to dobre!Myslis NATO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Líbí se mi obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Tak "žluťas" musím někdy taky zkusit. Snad pude i k hnědýmu cifru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 2 KFL: zlutas je peknej, NATO mi uz prijde na tech 24mm dost, jsem to taky kdysi zkousel na 024 a nebylo to zn. Ideal. To provleceni u stezejek uz vypada jako v situaci, kdyz si blbe zavazes salu do kabatu... 2 Bradkoun: a ja furt premyslel, komu ty remeny se sponou ten R nakonec udal... ten kokous se mi u titanovek libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se