Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hezký, mně by se víc líbil ten s tou bílou čárkou, ideálně kdyby byla lumi :-)

Ale asi ne za ty prachy :-)

Ten jsem taky řešil (se zelenou čárkou), ale nějak jsem si to nedovedl představit, tak jsem vsadil na jistotu. Lumi by byla bezva, o tom žádná :).

Chalani, co mate ten Rubber.... ako to bude po case nosenia? Ak sa medzi puzdro a remen dostane prach a nejaky ten bordel nezanecha to na puzdre stopy?

Mne vyhovuje origo remen aj ked ho nosim malo, pretoze su skoro stale na kozi.

Já myslim, že to člověk stejně bude dřív nebo později střídat a nikdy RB nebude nasazenej tak dlouho, aby nějakej bordel mohl něco udělat. Navíc si neumím úplně představit, co by do škvíry muselo spadnout, aby to pouzdru nějak výrazně ublížilo :).

post-6759-0-38433300-1426747927_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel sm rubber b a úplně sem se z něho na prdel neposadil, je fajn, ale ne vnímám dramaticky rozdíl oproti origu, dobre sedí, díry sou trochu lip, ale ne za skoro 8k

d0efabbcb4c2cd061f699691494bd6ca.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odkaz ke komentáři

2 KFL: zlutas je peknej, NATO mi uz prijde na tech 24mm dost, jsem to taky kdysi zkousel na 024 a nebylo to zn. Ideal. To provleceni u stezejek uz vypada jako v situaci, kdyz si blbe zavazes salu do kabatu... ;)

2 Bradkoun: a ja furt premyslel, komu ty remeny se sponou ten R nakonec udal... ;) ten kokous se mi u titanovek libi... ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...