pciza Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Koukám že si nasadil gumu. Musím říct že už jí tam mám taky asi tři měsíce a nemá to chybu. Vůbec mně to neláká přezout na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Vlastne poprve a je to moc prijemna zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Flajbeky mam na gume vzdycky cely leto. Na kuzi pujdou zase az na podzim.@Max: Super Radiovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Dneska takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Lahůdka pro oko, ten jejich Unitásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 PAM 111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Dočasné rodinné foto alias svatá trojice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 To sklo na těch osmidenkách je famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 To teda je, strašně blbě se kvůli němu fotí, ale na ruce je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Ty jedeš! Parádní sestava. Kdyby jsi náhodou uvažoval o prodeji těch Radiomiru, mysli na mně . Potřebuju do komba k ušákům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Ty jedeš! Parádní sestava. Kdyby jsi náhodou uvažoval o prodeji těch Radiomiru, mysli na mně . Potřebuju do komba k ušákům.Díky:-) Čermeho Petra si ale bohužel vytáhnou 590ky, dvoje osmidenní ušáky asi neuživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) před 12 minutami, Kostra napsal: Díky:-) Čermeho Petra si ale bohužel vytáhnou 590ky, dvoje osmidenní ušáky asi neuživím No jasny, pak uz jen Submersibly! U pamu je jedna jistota... mnozi se to jak kralici A jinak super kolekce Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem Cancri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 3 hodinami, Cancri napsal: No jasny, pak uz jen Submersibly! U pamu je jedna jistota... mnozi se to jak kralici A jinak super kolekce Díky:-) Submersibly 47 už budou moc a 42 jsem zkoušel včera a mega zklamání, za tak strašný chod lunety by se styděly i SKX. Navíc je to už prťavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 3 hodinami, Kostra napsal: Díky:-) Submersibly 47 už budou moc a 42 jsem zkoušel včera a mega zklamání, za tak strašný chod lunety by se styděly i SKX. Navíc je to už prťavé. 42mm zacali delat pro asiaty. Ale zene treba prijdou idealni, byt obcas unosi i my Luminory 44mm. Ty Submersibly te prekvapi, sedi dobre na ruce a to nejsem zadny z "postradatelnych". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Aha. Pro asiaty. Tak to jsem rád, že toho můžu jako běloch využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Zapršených 45mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Pamy, furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Nadšení se stupňuje, zatím udělaly +7 sekund za 3 dny. Na osmidenky myslím heroický výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 před 12 minutami, Kostra napsal: Nadšení se stupňuje, zatím udělaly +7 sekund za 3 dny. Na osmidenky myslím heroický výkon. Jsou vyborny! Asi je taky potrebuju, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se