KFL Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 2 KFL: zlutas je peknej, NATO mi uz prijde na tech 24mm dost, jsem to taky kdysi zkousel na 024 a nebylo to zn. Ideal. To provleceni u stezejek uz vypada jako v situaci, kdyz si blbe zavazes salu do kabatu... Já myslim, že si to sedne, až se ten řemen "zlomí". Ovšem při mém sporadickém nošení PAMů to asi nebude hned, navíc ještě čekám další kousky kůže z Chile . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Uvidis, ja mel takhle hadrovej NATO, a asi po 3 dnech jsem to sundal... Od Andrejky remeny jsou fajne, ale vzdycky to dodani trva tak, jako by jezdily tak 3x kolem zemekoule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Trochu jsem si zvykal, ale už jsem happy. A motýlovka je super. Ale největší maso je Martú v plný šířce s 24mm trnovkou. quote name="LovecK" post="1399135" timestamp="1427463894"]2 KFL: zlutas je peknej, NATO mi uz prijde na tech 24mm dost, jsem to taky kdysi zkousel na 024 a nebylo to zn. Ideal. To provleceni u stezejek uz vypada jako v situaci, kdyz si blbe zavazes salu do kabatu... 2 Bradkoun: a ja furt premyslel, komu ty remeny se sponou ten R nakonec udal... ten kokous se mi u titanovek libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Při pondělku 024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 TakyPěkné to máme ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Oblekovky jak cyp Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Oblekovky jak cyp Bite my shiny metal *** with TapaTy už jsi jak Lovec, taky mění hodinky po obědě Nicméně Ti sednou parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Diky kemo, kdy se potkáme? Rano sem bral malý, protože sem je pod košili nechtěl rvát na gumě Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Hlavně, že jsi to umíš odůvodnit Teď nevím , mám volno tak o víkendy Ale podívám se na to, chtělo by to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Jednu sluníčkovou pro všechny krásný lidičky;-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 ...PAM jsou stale v kurzu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 210 Radiomir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 359 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Tak dnes cely den Radiomir 210. A dobry! Tak snad prezijete i vic fotek po sobe. Tech Radiomirů tady zase tolik neni. A šup do postele! Dnes už by stačilo. :-) Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Bože, moje prvni PAM, když sem začínal. Zamacknu slzu a jdu spát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Made by Zrno Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 2 Moty: a boticky? Taky cerveny? V tom pripadku se utikej jeste presliknout at muze platit: zelene satky, botky rude, zejtra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Woe von je jeste mladoch a jinoch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 ste vtipaři, dneska červený boty ne, ale po svatbě mám už 13 let:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se