Kostra Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 V 24. 11. 2020 v 19:16, pciza napsal: Sedí ti parádně, užívej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Díky za ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Dnes tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Jo subíky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Také cvičně přezuto, z tahu na hnědého krokouše. Asi to budu střídat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Proti tahu rozhodně nic nemám, ale prostě na tom řemenu jsou to úplně jiné hodinky. Prostě podle mně PAM jedině kůže nebo guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) V 1. 12. 2020 v 19:12, pciza napsal: Proti tahu rozhodně nic nemám, ale prostě na tom řemenu jsou to úplně jiné hodinky. Prostě podle mně PAM jedině kůže nebo guma. Rozšířit Já jsem magor do tahů obecne, mám je raději, ale uznávám že PAMy a krokouš si rozumí. A trochu se to i čeká;-). Např. PO který nosím si bez tahu vůbec neumím predstavit. Kdybych si tady musel vybrat, zůstane tah, protože na něm sice vypadají méně jako Paneraie, ale více jako hodinky pro mě. Ale páč nemusim a je zde geniálně jednoduše vyřešený přehazování, budu to střídat, vypadá to tak moc jinak, že mám doslova dvoje hodinky v jedněch Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Přesně! Při tom "u mně skoro každodenním " měnění řemenů máš pak pocit že jsou to pokaždé jiné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 359 v rotaci s jinými Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Tak jsem se dnes mohl pokochat vnitřnostmi Subíků a bylo to hezké pokoukáníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) To teda jo! Na to ze je to schovaný je to parádně zdobený. Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Jojo, také jsem si říkal, že zrovna tady by mi průhled vůbec nevadil;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Jojo, také jsem si říkal, že zrovna tady by mi průhled vůbec nevadil;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Taky subíky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 V 19. 12. 2020 v 14:43, Murphy97 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jsi tady dlouho nebyl! Už jsem se bál jestli si je nepustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jako nebudu lhat, ze me to sem tam nenapadne. Ale pak je dam na ruku a..... je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 V 19. 12. 2020 v 18:22, Murphy97 napsal: Jako nebudu lhat, ze me to sem tam nenapadne. Ale pak je dam na ruku a..... je to pecka Rozšířit Přesně byla by jich škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se