Sphinxx Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 No neříkal jsem Ti to minulý rok, že do toho zapadneš hodně rychle? Ale tohle je dobrá volba. Tak užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tak jsou doma!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 12:27, pciza napsal: Tak jsou doma!! To nejlepší z klasiky, klobouček a gratulace převeliká;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 13:34, Kostra napsal: To nejlepší z klasiky, klobouček a gratulace převeliká;-) Rozšířit Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 14:34, MichalV napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Hele ty jsi i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 @pciza sleduju tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 372 jsou prostě best od Pam - čistá nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 No ty vole, plnotucny Pamy Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 15:32, Peta-Biker napsal: 372 jsou prostě best od Pam - čistá nádhera Rozšířit Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 16:26, Frantik napsal: No ty vole, plnotucny Pamy Gratulace Rozšířit Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 12:27, pciza napsal: Tak jsou doma!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit gratuluji,konečně pořádné PAMy s DNA Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 25. 3. 2021 v 18:53, ZJ napsal: gratuluji,konečně pořádné PAMy s DNA Panerai Rozšířit Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Modrenky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Dneska zase 372, jsou opravdu suprový. Jediná nevýhoda je, ze mi ty moje vostatní teď připadají tak nějak vo ničem doufám že to nebude trvat dlouho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 V 27. 3. 2021 v 10:34, pciza napsal: Dneska zase 372, jsou opravdu suprový. Jediná nevýhoda je, ze mi ty moje vostatní teď připadají tak nějak vo ničem doufám že to nebude trvat dlouho Jsou prostě boží, až skončí ta koronasranda, musím tě vzít na kafe a omrknout je naživo;-)Já dnes své první, jsem rád, že jsem si je nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Pozvání rád prijmam V 27. 3. 2021 v 13:15, Kostra napsal: Jsou prostě boží, až skončí ta koronasranda, musím tě vzít na kafe a omrknout je naživo;-) Já dnes své první, jsem rád, že jsem si je nechal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Pozvání rád přijímám. Když dáme všechny naše PAMy dohromady, tak už to bude takovej minisraz a je dobře že jsi si ty 590 nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 " Old models" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 27. 3. 2021 v 10:34, pciza napsal: Dneska zase 372, jsou opravdu suprový. Jediná nevýhoda je, ze mi ty moje vostatní teď připadají tak nějak vo ničem doufám že to nebude trvat dlouho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Krása, ja teraz takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 (upraveno) Dnes jsem zase nahlédl do vašeho vlákna a máte to parádní. Snad se k nim taky někdy dostanu, lákají mne víc a víc. @pciza Nádherná sbírka Upraveno 30. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se