Pivas Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Zkouška na gumě. A dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Včera jsem radši nic nedával, aby Frantik neřek že jsem vožrala. tak teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Ja se včera strasne vozral a je mi mdlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 před 3 minutami, Frantik napsal: Ja se včera strasne vozral a je mi mdlo Až jsi z toho zapomněl vyfotit PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Byla to každoroční akce “krutá krůta” a tam si z bezpečnostních důvodu hodinky neberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 16 hodinami, Messiah napsal: Čas pěkně vyšel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Jedná včerejší v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Před hodinou, Pivas napsal: Ale jo čoveče, sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Asi se to nebude líbit každému,ale me se to taky libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Asi se to nebude líbit každému,ale me se to taky libi. Za mě superSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Za mně samozřejmě taky, protože subům sluší všechno!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Diky kluci,jen je mam tyden a uz jsem koupil tři remeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Diky kluci,jen je mam tyden a uz jsem koupil tři remeny. Bude hůř Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 GMT-čka na služební cestě mezi palmy a trocha odpočinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 před 6 hodinami, pku napsal: GMT-čka na služební cestě mezi palmy a trocha odpočinku. Užívej dovolenou! Kde jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 V 11. 5. 2022 v 5:32, pciza napsal: Užívej dovolenou! Kde jsi? Ona to sice nebyla dovolená, ale služební cesta, nicméně i přes to jsem se válel tři dny u bazénu takže OK. Bylo to v Senegalu kousek od Dakaru cca 40 minut z letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Senegal je super. Byl jsem tam asi čtyři roky zpět. A abych taky něco přidal. Tak Suby ny Quadaloupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se