Pivas Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2022 Zkouška na gumě. A dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Včera jsem radši nic nedával, aby Frantik neřek že jsem vožrala. tak teď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Ja se včera strasne vozral a je mi mdlo
pciza Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 před 3 minutami, Frantik napsal: Ja se včera strasne vozral a je mi mdlo Až jsi z toho zapomněl vyfotit PAMy
Frantik Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Byla to každoroční akce “krutá krůta” a tam si z bezpečnostních důvodu hodinky neberu
Messiah Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Odesláno 1. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Odesláno 2. května 2022 před 16 hodinami, Messiah napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čas pěkně vyšel.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Odesláno 2. května 2022 Jedná včerejší v ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Odesláno 4. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Odesláno 4. května 2022 Před hodinou, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jo čoveče, sluší.
Pivas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Odesláno 4. května 2022 Asi se to nebude líbit každému,ale me se to taky libi.
Juraj11 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Odesláno 4. května 2022 Asi se to nebude líbit každému,ale me se to taky libi. Za mě superSent from my iPhone using Tapatalk
pciza Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Odesláno 4. května 2022 Za mně samozřejmě taky, protože subům sluší všechno!!!
Pivas Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 Diky kluci,jen je mam tyden a uz jsem koupil tři remeny.
Juraj11 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Odesláno 5. května 2022 Diky kluci,jen je mam tyden a uz jsem koupil tři remeny. Bude hůř Sent from my iPhone using Tapatalk
Vortex-Tempus Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Odesláno 8. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pku Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Odesláno 10. května 2022 GMT-čka na služební cestě mezi palmy a trocha odpočinku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Odesláno 11. května 2022 před 6 hodinami, pku napsal: GMT-čka na služební cestě mezi palmy a trocha odpočinku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Užívej dovolenou! Kde jsi?
pku Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Odesláno 12. května 2022 V 11. 5. 2022 v 5:32, pciza napsal: Užívej dovolenou! Kde jsi? Ona to sice nebyla dovolená, ale služební cesta, nicméně i přes to jsem se válel tři dny u bazénu takže OK. Bylo to v Senegalu kousek od Dakaru cca 40 minut z letiště.
pciza Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Odesláno 12. května 2022 Senegal je super. Byl jsem tam asi čtyři roky zpět. A abych taky něco přidal. Tak Suby ny Quadaloupe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se