Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano, ve 44mm není s ručním nátahem jiná možnost než 233 nebo monopulsante. Ve 47mm je pak jasná volba 372, ty jsou parádní a seděly mi i na relativně úzkém zápěstí, jsou nižší, než baculky typu 312...

Aha, díky. 372 jsou super, ale víc se mi líbí modely méně do vintage.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeptám se tady. Jaký model se nejvíc blíží mé ideální představě dvojručky s inhouse ruční nátah (560) v 1950 pouzdře 44 (233)?

V téhle kombinaci toho moc nevymyslíš, zkus ještě projít seznam limitovaných edicí, jestli něco takového neexistovalo a není k prodeji na Chrono24. Asi se jim podobný typ nehodí do krámu a nechtějí dělat další levné Luminor1950.

Odkaz ke komentáři

V téhle kombinaci toho moc nevymyslíš, zkus ještě projít seznam limitovaných edicí, jestli něco takového neexistovalo a není k prodeji na Chrono24. Asi se jim podobný typ nehodí do krámu a nechtějí dělat další levné Luminor1950.

Asi v tom bude záměr, jestliže radiomir i luminor řada má tolik variant. Měl jsem pocit, že jsem před časem tu poptávanou kombinaci viděl, ale nejspíš to byl jen homage výtvor v mini fiddy.

Odkaz ke komentáři

Tady je o nich vlákno, na fóru jsou ještě dvoje další.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84360-panerai-pam00372/?fromsearch=1

A pak v mém vlákně ještě nějaké nepodstatné kecy kolem:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85656-mitákova-cesta-ke-sb%C3%ADrce-a-dědictv%C3%AD/?fromsearch=1

Pokud něco potřebuješ vědět, ptej se v těch vláknech nebo pošli zprávu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...