Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

Je to v háji! Zatím stále odolávám a pořád si říkám, že na ně nemám ruku, ale uměl bych si nějaké představit. ❤️ A hlavně mají tak neskutečný charisma! Už se mi dokonce rýsují favoriti. Tyhle 111 jsou naprosto boží a třeba oproti 321 mi sedí mnohem lépe. I když, dost lidí řekne, že jsou mi prostě veliké…

Tak prostě mají obrovský kouzlo!

A to jsem si říkal, že budu mít na nějakou dobu klid..😄

Chtěl bych poděkovat @Pivas za rychlý pokec a možnost si tyto krásky vyzkoušet. 

IMG_8857.jpeg

IMG_8841.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 8 hodinami, tomina666 napsal:

Je to v háji! Zatím stále odolávám a pořád si říkám, že na ně nemám ruku, ale uměl bych si nějaké představit. ❤️ A hlavně mají tak neskutečný charisma! Už se mi dokonce rýsují favoriti. Tyhle 111 jsou naprosto boží a třeba oproti 321 mi sedí mnohem lépe. I když, dost lidí řekne, že jsou mi prostě veliké…

IMG_8857.jpeg

IMG_8841.jpeg

Nejsou velký!

Odkaz ke komentáři

V 13. 11. 2023 v 10:44, tomina666 napsal:

Hele tak já je od @Pivas koupím, ponosím a pak (až ti to dojde) ti je střelím s přirážkou. To je fér, ne?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ragu napsal:

Hele tak já je od @Pivas koupím, ponosím a pak (až ti to dojde) ti je střelím s přirážkou. To je fér, ne?

Ne ne ne. 😋😋 @Pivas zas určitě brzy pojede “kolem” a přibrzdí u mě. 😂😂

V 13. 11. 2023 v 20:26, KFL napsal:

Jsou uplne akorat!

Oooo, díky! Přiznám se, že posledních pár dnů mám co dělat, abych na ně nemyslel. 🥰🥰

Odkaz ke komentáři

@pku Gratulace :) 

mimochodem, já si včera (díky @Juraj11) vyzkoušel další PAM 111 a jako uff, ach! ❤️ Fakt záleží na zvoleném řemenu a holt nemám ruku jako Sly, ale já ty Panerai do sbírky asi fakt potřebuji. 

Zatím se mi rýsuje adept mezi 111, 560, 914, 915… 

1086 kdyby byl plnotučný sendvič, tak bych přivřel oči nad WR..

IMG_8937.jpeg

IMG_8970.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, pku napsal:

Ahoj,

posilam novy a na delsi dobu asi posledni prirustek do rodiny, ktery zaplnil diru v podobe absence pouzdra Radiomir a za me stylove ve verzi 753 Logo.

E1976692-47C9-41B1-B39F-C64DDC89ACFC.jpeg

Á panáček se ani nepochlubil! Petře gratulace, ale myslím že u třech kousků určitě nezůstane 😉 ta hnědá tam ještě chybi!😅

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, pciza napsal:

Á panáček se ani nepochlubil! Petře gratulace, ale myslím že u třech kousků určitě nezůstane 😉 ta hnědá tam ještě chybi!😅

Dal jsem fotku hned jak přišly, ale já jsem mimo ČR a přišly ke kámošovi. Ještě jsem je ani neviděl. :D 

Jinak určitě ty 1347 potřebuju na 100%. :D 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, tomina666 napsal:

@pku Gratulace :) 

mimochodem, já si včera (díky @Juraj11) vyzkoušel další PAM 111 a jako uff, ach! ❤️ Fakt záleží na zvoleném řemenu a holt nemám ruku jako Sly, ale já ty Panerai do sbírky asi fakt potřebuji. 

Zatím se mi rýsuje adept mezi 111, 560, 914, 915… 

1086 kdyby byl plnotučný sendvič, tak bych přivřel oči nad WR..

IMG_8937.jpeg

IMG_8970.jpeg

Tak co nějaký ve 42mm??? Na výběr je spousta luxusních kousků.

Upraveno uživatelem pku
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, pku napsal:

Tak co nějaký ve 42mm??? Na výběr je spousta luxusních kousků.

Hele, nevím. Raději bych 44.

42 mi přijde takové disproporční, ale pokud máš nějaký tip na min 70h, sendvič, manuál? Nebráním se.🙂🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...