tomina666 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Je to v háji! Zatím stále odolávám a pořád si říkám, že na ně nemám ruku, ale uměl bych si nějaké představit. A hlavně mají tak neskutečný charisma! Už se mi dokonce rýsují favoriti. Tyhle 111 jsou naprosto boží a třeba oproti 321 mi sedí mnohem lépe. I když, dost lidí řekne, že jsou mi prostě veliké… Tak prostě mají obrovský kouzlo! A to jsem si říkal, že budu mít na nějakou dobu klid.. Chtěl bych poděkovat @Pivas za rychlý pokec a možnost si tyto krásky vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 8 hodinami, tomina666 napsal: Je to v háji! Zatím stále odolávám a pořád si říkám, že na ně nemám ruku, ale uměl bych si nějaké představit. A hlavně mají tak neskutečný charisma! Už se mi dokonce rýsují favoriti. Tyhle 111 jsou naprosto boží a třeba oproti 321 mi sedí mnohem lépe. I když, dost lidí řekne, že jsou mi prostě veliké… Tak prostě mají obrovský kouzlo! A to jsem si říkal, že budu mít na nějakou dobu klid.. Chtěl bych poděkovat @Pivas za rychlý pokec a možnost si tyto krásky vyzkoušet. Nejsou velký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Jsou uplne akorat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Tak taky 111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 V 13. 11. 2023 v 10:44, tomina666 napsal: Je to v háji! Zatím stále odolávám a pořád si říkám, že na ně nemám ruku, ale uměl bych si nějaké představit. A hlavně mají tak neskutečný charisma! Už se mi dokonce rýsují favoriti. Tyhle 111 jsou naprosto boží a třeba oproti 321 mi sedí mnohem lépe. I když, dost lidí řekne, že jsou mi prostě veliké… Tak prostě mají obrovský kouzlo! A to jsem si říkal, že budu mít na nějakou dobu klid.. Chtěl bych poděkovat @Pivas za rychlý pokec a možnost si tyto krásky vyzkoušet. Hele tak já je od @Pivas koupím, ponosím a pak (až ti to dojde) ti je střelím s přirážkou. To je fér, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 @ragu- Ty se neztratis Ja nic neprodavam,jen kdyby si mi sehnal 915ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 2 hodinami, ragu napsal: Hele tak já je od @Pivas koupím, ponosím a pak (až ti to dojde) ti je střelím s přirážkou. To je fér, ne? Ne ne ne. @Pivas zas určitě brzy pojede “kolem” a přibrzdí u mě. V 13. 11. 2023 v 20:26, KFL napsal: Jsou uplne akorat! Oooo, díky! Přiznám se, že posledních pár dnů mám co dělat, abych na ně nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Ahoj, posilam novy a na delsi dobu asi posledni prirustek do rodiny, ktery zaplnil diru v podobe absence pouzdra Radiomir a za me stylove ve verzi 753 Logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 @pku Gratulace mimochodem, já si včera (díky @Juraj11) vyzkoušel další PAM 111 a jako uff, ach! Fakt záleží na zvoleném řemenu a holt nemám ruku jako Sly, ale já ty Panerai do sbírky asi fakt potřebuji. Zatím se mi rýsuje adept mezi 111, 560, 914, 915… 1086 kdyby byl plnotučný sendvič, tak bych přivřel oči nad WR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 18 hodinami, pku napsal: Ahoj, posilam novy a na delsi dobu asi posledni prirustek do rodiny, ktery zaplnil diru v podobe absence pouzdra Radiomir a za me stylove ve verzi 753 Logo. Á panáček se ani nepochlubil! Petře gratulace, ale myslím že u třech kousků určitě nezůstane ta hnědá tam ještě chybi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 35 minutami, pciza napsal: Á panáček se ani nepochlubil! Petře gratulace, ale myslím že u třech kousků určitě nezůstane ta hnědá tam ještě chybi! Dal jsem fotku hned jak přišly, ale já jsem mimo ČR a přišly ke kámošovi. Ještě jsem je ani neviděl. Jinak určitě ty 1347 potřebuju na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) před 5 hodinami, tomina666 napsal: @pku Gratulace mimochodem, já si včera (díky @Juraj11) vyzkoušel další PAM 111 a jako uff, ach! Fakt záleží na zvoleném řemenu a holt nemám ruku jako Sly, ale já ty Panerai do sbírky asi fakt potřebuji. Zatím se mi rýsuje adept mezi 111, 560, 914, 915… 1086 kdyby byl plnotučný sendvič, tak bych přivřel oči nad WR.. Tak co nějaký ve 42mm??? Na výběr je spousta luxusních kousků. Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem pku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 12 minutami, pku napsal: Tak co nějaký ve 42mm??? Na výběr je spousta luxusních kousků. Hele, nevím. Raději bych 44. 42 mi přijde takové disproporční, ale pokud máš nějaký tip na min 70h, sendvič, manuál? Nebráním se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 3 minutami, tomina666 napsal: Hele, nevím. Raději bych 44. 42 mi přijde takové disproporční, ale pokud máš nějaký tip na min 70h, sendvič, manuál? Nebráním se. Přesně trvej na 44mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Hele, nevím. Raději bych 44. 42 mi přijde takové disproporční, ale pokud máš nějaký tip na min 70h, sendvič, manuál? Nebráním se.Jedině 44mm Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 510 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 7 hodinami, dabelM napsal: 510 Hergot!! Paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 A najednou je vám šede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 2 hodinami, M-72 napsal: A najednou je vám šede.... Gratulace ke kulatinám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se