lupo Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září ...a takto sa gravírovalo od 1997 po sériu G. po presne 25 rokoch (séria C v mojom prípade) sme na +0,8s / day pri 0.0 až 0,1 beat error po 10 cykloch dial down. myslím že tento Ďedek práve slušne kopol do gúl moje "nové" rolády... 2 3
lupo Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal: toto je bomba! 1 1
EpsteinBarr Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Paradne pecky, mate krasne hodinky chalani. Ja len s tymi mojimi radiami... 3
Haades Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 18 minutami, EpsteinBarr napsal: Paradne pecky, mate krasne hodinky chalani. Ja len s tymi mojimi radiami... Pěkně si to uzavřel kombinaci všech tří modelů A Radia jsou krásný, sám po nějakých pořád pokukuji a sním
Radek Cigi Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Tak jste mě tady zase navnadili, schoval jsem Breitlingy a vytáhl 1312 5 2
pciza Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Všichni super fotky a Pamy! 389 a pozdrav ze Sardinie 5 1
EpsteinBarr Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Uznavam, ze taku "passion" ako mam uz takmer rok s Panerai...si to uzivam na plne pecky. A to mam uz druhy remen dnes 5
Tomino2007 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Dnes krátký příběh... začátkem léta jsem si koupil - pro mě - díky ceně - své definitivní hodinky Radiomir PAM 992. Radost a hrdost veliká, chodím zde do komunity, užívám si je, objednány originál nové řemeny, dávám zde fotky. Jenže... Stále mi vrtal hlavou příspěvek náčelníka @pciza .: ale jestli nějaký první PAMy pořídíš tak skončíš ve složení Luminor, Radiomir, Submersible jako my všichni a nezáleží v jakým pořadí. A tak taky navíc chodím na prodejní vlákna zde i jinde, na ofiko prodejce, na weby a v pondělí do Carollina... Pánové, uběhlo pouze 1/4 roku a .... nespím, nejím, logika a hlava mi říká, že tak se s penězma v žádném případě ustřelit nemůžu a nesmím, srdce mi říká ale úúúplně něco jiného, ale to přece nejde, natož tak brzo po koupi mých (teď už prý) "definitivních" hodinek.... Návštěva byla příjemná a má hlava ještě zamotanější. Nakonec v nejužším výběru 3 kousky (úplně přesně, jak píše náčelník výše). Jsem ztracen. Varování!!!! Nekupujte své první PAMy. Není pak už cesty zpět... 3 1
krakra Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 22 hodinami, Radek Cigi napsal: Tak jste mě tady zase navnadili, schoval jsem Breitlingy a vytáhl 1312 Krásný. 1
bandicoot Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Taky jedu na PAM vlně. B-1 si užily dual time v Šanghaji a šup na pořádný divery do toho počasí. Upraveno 25. září uživatelem bandicoot 4
pciza Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 2 hodinami, Tomino2007 napsal: Dnes krátký příběh... začátkem léta jsem si koupil - pro mě - díky ceně - své definitivní hodinky Radiomir PAM 992. Radost a hrdost veliká, chodím zde do komunity, užívám si je, objednány originál nové řemeny, dávám zde fotky. Jenže... Stále mi vrtal hlavou příspěvek náčelníka @pciza .: ale jestli nějaký první PAMy pořídíš tak skončíš ve složení Luminor, Radiomir, Submersible jako my všichni a nezáleží v jakým pořadí. A tak taky navíc chodím na prodejní vlákna zde i jinde, na ofiko prodejce, na weby a v pondělí do Carollina... Pánové, uběhlo pouze 1/4 roku a .... nespím, nejím, logika a hlava mi říká, že tak se s penězma v žádném případě ustřelit nemůžu a nesmím, srdce mi říká ale úúúplně něco jiného, ale to přece nejde, natož tak brzo po koupi mých (teď už prý) "definitivních" hodinek.... Návštěva byla příjemná a má hlava ještě zamotanější. Nakonec v nejužším výběru 3 kousky (úplně přesně, jak píše náčelník výše). Jsem ztracen. Varování!!!! Nekupujte své první PAMy. Není pak už cesty zpět... Jj je to tak
EpsteinBarr Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září @Tomino2007 Ja si radit velmi nedovolim, na to su ti iní machri. Vid vyssie Teda len podotknem. Tie otto giorni Radiomir mas brutalne super. Som rad, ze to vtedy dopadlo a dufam, ze si spokojny. Kebyze na tvojom mieste zvazujem dalsi postup, isiel by som do submersible. Ucho, cifernik, vsetko super truper. Potrebu Luminor nimi na nejaku dobu "utlmis" Naviac, @Vortex-Tempus tu vzdy basni o tom, ze suby su jeho najoblubenejsie. Sice neverim, ale...ok Len tolko som chcel... A ci "klasiku" alebo tie s bielym cifernikom...jo, to rozhodovanie, to by bolo peklo. 1
Tomino2007 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Jj přesně. Tys to všechno způsobil. . Jedna Tvá nepatrná zmínka o v Německu nezaopatřených Radiomirech a od té doby jsem totálně v p...v PAMech
lupo Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září ako fakt je, že nebyť toho že sa sem nalogujem mesiac dozadu, tak si určite nekúpim druhý krát v živote po 20 rokoch tie isté hodinky. vaša chyba. a dík za to. 3 1
Vortex-Tempus Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) @EpsteinBarr ver ze su moje najoblubenejsie… a nie ze naj PAM ale naj so vsetkeho co mam a co som mal. Nejako sme si sadli… @Tomino2007 Vsetko co zvazujes je cca v rovnakej cene (Suby trochu drahsie). Ani jedny by neboli chyba. Ja by som sa prihovoril za cierne suby. Je to klasika a neokukaju sa ti. Dalsia alternativa je najst nejake 1312 ako ma @Radek Cigi. Je to predchodca Luminoru ktory si skusal a daju sa kupit za slusne peniaze. Ale keby som ti ale mal radit naozaj od srdca tak poviem aby si zvazil nejaky zakladny trojdnovy model s ciernym dialom… kludne len dvojrucky. Lebo cim je to jednoduchsie tym viac je to Panerai… aspon podla mna. Trebars tam kde si kupoval Radia je vzdy nieco zaujimave… https://goatwatch.myshopify.com/collections/neuzugange-1/products/panerai-luminor-base-logo-pam00774-box-og-papiere-panerai-warranty-09-28-black-dial-pam-strap?_pos=3&_fid=97d140718&_ss=c Upraveno 25. září uživatelem Vortex-Tempus 1
Vortex-Tempus Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 41 minutami, lupo napsal: ako fakt je, že nebyť toho že sa sem nalogujem mesiac dozadu, tak si určite nekúpim druhý krát v živote po 20 rokoch tie isté hodinky. vaša chyba. a dík za to. Stale nemas Radia…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se