JAJA Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 To ne, žádné nevyhrajou. Mám je na druhé ruce. Bez jejich funkcí se už neobejdu. Ale pokouším se to řešit.Abych nepůsobil se 2 hodinkama jako úplný debil, dnes jsem objednal Microsoft Band 2 což by měla býti alternativa k Apple Watch ve formě náramkuVida, nejsem jediný, kdo to řeší. Z levačky PAM 321 nedám, ale taky mi teď chybí ty funkce. Mně jako ideální vyšel Sony SmartBand Talk, je že všech nejlehčí a nejdéle vydrží (protože má e-ink displej, je pak samozřejmě černobílý, ale zase čitelný na jakémkoliv světle) a umí fungovat i jako handsfree. A k té levé ruce... Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dobré pozdní ráno! Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Rano z krve tunelem Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 A uz tam sou 3 pouzdra Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janb Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 at v tom není bordel, tohle je sekce PAM, hodinky super, ale dávej to prosím kam to patří, díky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Včerejší cesta z baru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 eště, že potápky, v takovým hnusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Nový canvas od Zrna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) Jak mám galanterii od Zrna moc rád, tak tenhle povrch ala "rozžvejkanej cuprextit" by mě na PAM spíš odpuzoval. Škoda že podobné hadrové kreace nevede třeba Baker - mít ve StrapShopu něco jako todle od Taikonauta nebo MiLTAT (a nebo si zadat malosérii u Oty?), měli by myslím snadno a rychle vyděláno... PS: Zatracenej chronobundus, 320ky měsíc zazimované v trezoru a stejně sem furt lezu - že já je na vánoce budu muset zase vyndat? Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Bylo to moje výslovné přání, aby ten canvas vypadal co nejvíc dodrbaně. Myslím, že ho Ota mohl ojet ještě mnohem víc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Upgrade v rámci 8days PAM... 510=>233 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se