Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, gcom napsal:

Uvažují o nich jako o prvním Pamech, podělíš se o zkušenosti, pls? :-))

Ahoj, 

vím, že spousta místních členů preferuje 1312. Ta modrá, malá ručička je ikonická a u nových 3312 mi chybí. Jinak při porovnávání jsem nakonec vybral nové 3312. Pouzdro je o něco nižší a sedí velmi dobře. Vodotěsnost je 500m. Líbí se mi i čistší číselník, bez nápisu "automatic". A mají nový druh řemínků (mě teda aligátor zde sedí jak pr...na hrnec) - rychloupínácí---je to radost měnit, za 1min vyměněný řemen i spona.

tak já asi tak....

Odesláno
Před hodinou, Tomino2007 napsal:

Ahoj, 

vím, že spousta místních členů preferuje 1312. Ta modrá, malá ručička je ikonická a u nových 3312 mi chybí. Jinak při porovnávání jsem nakonec vybral nové 3312. Pouzdro je o něco nižší a sedí velmi dobře. Vodotěsnost je 500m. Líbí se mi i čistší číselník, bez nápisu "automatic". A mají nový druh řemínků (mě teda aligátor zde sedí jak pr...na hrnec) - rychloupínácí---je to radost měnit, za 1min vyměněný řemen i spona.

tak já asi tak....

Moc díky, asi do nich půjdu. 

Odesláno

Chlapi ja osobne mam rad ked su tie PAMy pekne tlste a macate… Pri inych znackach to mam inak a vyska nad 15 mi prekaza. Pri Panerai mi to pride ale nejako prporcne vadne ked su moc nizke…

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Chlapi ja osobne mam rad ked su tie PAMy pekne tlste a macate… Pri inych znackach to mam inak a vyska nad 15 mi prekaza. Pri Panerai mi to pride ale nejako prporcne vadne ked su moc nizke…

Tak ony jsou 3312 s aligátorem v podstatě oblekovky :)

Jinak souhlas, co píšeš. Fajn je, jaký výběr pouzder(velikost + tloušťka) a druhů skel (vypouklé, placaté, plast,..) mají.

Odesláno
před 19 minutami, bandicoot napsal:

Tyjo, já to vidim.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

nevím jak ostatní, já vidím prázdné pole:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 2 hodinami, bandicoot napsal:

Porovnání výšky (dle AI)

• PAM 312: ~18.0 mm
  • PAM 1312: ~15.6 mm
  • PAM 3312: ~13.4 mm

před 35 minutami, Tomino2007 napsal:

@bandicoot asi jsi nevložil do příspěvku. tady to je:

Pánové, dnes jsem si dohledával jestli mají PAM 00422 zlaté ručky, doteď jsem žil v domnění, že ano, dnes to se mnou rozporoval jeden známý....

Říkám, podívám se do AI, ta mi vypsala tisíc vět - ANO/NE/NEVÍM ... Ale u tohoto zdroje se píše ANO, nicméně dohledala jsem informace z originálního katalogu, strana 155, kde se o tom výrobce nezmiňuje, ale taky vidím prodejce, který tvrdí, že jsou zlacené, nicméně recenze na webu XY zmiňuje, že jsou opravdu zlaté, každopádně to nedokážu věrohodně potvrdit... Atd., atd ... 🤣🤣🤣... 

Mimochodem kdyby to někdo s přesností věděl, budu rád za informaci. Já se jdu učit od základu o PANERAI a AI bych to doporučil taky.🤦

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Tomino2007 napsal:

nevím jak ostatní, já vidím prázdné pole:

Bílý text na bílém pozadí. S tmavým skinem je to cajk.

Ať nekydam bokem, taky mám radši lehce vyšší PAM, 1312 porad 😘.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...