Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tyhle se Ti k narozeninám povedly! Jaké byly spolufavorit - 1731?? A co nakonec rozhodlo pro 1759?? Jsem zvědavý, až uvidím 1731 naživo.

Odesláno
před 3 hodinami, Radek Cigi napsal:

Tyhle se Ti k narozeninám povedly! Jaké byly spolufavorit - 1731?? A co nakonec rozhodlo pro 1759?? Jsem zvědavý, až uvidím 1731 naživo.

Trochu viac sa mi pacili + je to vypredana limitka. 1731 je bezny produkcny model a ked ich budem chciet nebude problem kupit

• Dát hlas 1
Odesláno

13.7.21 jsem je kupoval a včéra jsem na ně poprvé nasadil origo aligatora co byl v balení.

Trvalo mi skoro 5,5 roku než jsem ho přestal šetřit, no a už dnes si říkám jestli to není škoda. :D :D :D 

Jsem fakt pacient!!! 🙊

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno
před 3 hodinami, pku napsal:

13.7.21 jsem je kupoval a včéra jsem na ně poprvé nasadil origo aligatora co byl v balení.

Trvalo mi skoro 5,5 roku než jsem ho přestal šetřit, no a už dnes si říkám jestli to není škoda. :D :D :D 

Jsem fakt pacient!!! 🙊

Jasne ze ho je skoda… 😂 Ja ma uz rok krokousa na Radia a tiez je mi ho luto nasadit 🤦🏻‍♂️😂

• Haha 1
Odesláno
před 10 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Jasne ze ho je skoda… 😂 Ja ma uz rok krokousa na Radia a tiez je mi ho luto nasadit 🤦🏻‍♂️😂

Měl jsem ho na ruce cca 10h, takže známky používání prakticky žádné, tak teď nevím jestli ho nevrátím zpět do boxu. :D 

Odesláno

Ja třeba nemam origo aligátory a ani jine aligatory na PAM rad, takze ho klidně vrat do krabice. Vubec jim nesluší. Na PAM se hodí proste jine řemeny 🙂 

Odesláno
před 1 minutou, Frantik napsal:

Ja třeba nemam origo aligátory a ani jine aligatory na PAM rad, takze ho klidně vrat do krabice. Vubec jim nesluší. Na PAM se hodí proste jine řemeny 🙂 

Jo jo to s tebou naprosto souhlasim. Mám mraky ujetejch řemenů, který točim a jediné co mě k tomu vedlo je to, že jsem chtěl sám sobě dokázat, že nejsem ještě tak velkej magor na to, abych šetřil řemen, kterej stejně nikdy nebudu potřebovat. No co si budem povídat, moc se mi to nedaří. :D 

Odesláno

Já budu asi v menšině, ale mně černý aligátor na 1312 naprosto sedí. Jsem výjimka - neměl jsem je ještě na gumě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...