m.n. Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 m.n.-jako to jsou pamy podle mýho gusta,ten vintage vzhled,to je kulervoucí. Díky. Já jel nakupovat s tím, že bych odjel s něčím z řady 510/560/590, ale nešlo to. Upřímně, nechápu jejich vysokou oblíbenost zde na fóru. I proti base modelům 000/005/111/112 působí ty osmidenkové modely jako chudý příbuzný. Sice stejné pouzdro, ale to tenké sklo a poloviční váha z toho dělá takové "nic"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 "Panerai in-house kalibr P.5000 kombinuje ruční nátah s osmidenní rezervou chodu, což jsou dvě charakteristické komplikace hodinek Panerai od dob, kdy se manufaktura stala dodavatelem časomíry pro italské námořnictvo.Jednoduché hodinky s ukazatelem hodin a minut rámuje pouzdro z leštěné oceli velikosti 44 mm s charakteristickým můstkem korunky, vodotěsné do 300 m." Fakt trapný nic ty osmidenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jak souvisí kalibr s tím, jak na mě hodinky působí v ruce a na ruce ve srovnání s ostatními, klidně i levnějšími, modely značky? To že jsou ty hodinky lehčí a mají tenčí safír, než nulky, je snad neoddiskutovatelný fakt... Ještě to "nic" dám do uvozovek a stejně se toho někdo chytne... Už si tady snad ani člověk nemůže dovolit luxus vlastního názoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Chlapi čím viac tu tie 372ky otŕčate, tým mám na ne väčšiu chuť..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jen jsem chtěl poukázat na historii osmidenního ručního nátahu kvůli kterýmu je někdo volí i přes ten chudej vzhled. Však je taky upoutávka prezentuje jako jednoduché hodinky. Jinak ani omylem nechci někomu vyvracet jeho názor Takže PAMům zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Ty s tema tlacitkama na boku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 510 vedle 312 vypadaly hrozně špatně, ten sausage cifr a pouzdro bylo míle za 312 a to je cenový rozdíl cca 10 v Carollinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Pánové, hlavně si kvůli těm bajkám o "since XXXX" (kde XXXX je jedno pro polštářkové pouzdro s California piktogramy, další pro ucho, sendvič, jiné za pro 3/8/10-denní rezervu, kolik bylo rozměrů ani nepočítejme) netrhejme občanky. Novodobé modely PAM z posledního čtvrtstoletí s původním Paneraiho potápěčským vercajkem sdílejí beztak akorát jeho příjmení, jinak jde o samostatné modelové řady - a hádat se o jejich "hodnotu" je stejná kravina jako řešit jestli je tradičnější sporťák, kombík a nebo přerostlej pickup. Buďme rádi že tisíc lidí tu může mít tisíc chutí (a že jich někdo může mít i několik najednou!) - a místo přeměřování pindíků si radši záviďme fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 510 vedle 312 vypadaly hrozně špatně, ten sausage cifr a pouzdro bylo míle za 312 a to je cenový rozdíl cca 10 v Carollinu Aktuální produkční model 510 díky absenci sendvičového ciferníku u mě ztratil důvod pro koupi. Když se objevilo prodejní vlákno od MaxT s rok starejma 510 se sendvičovým ciferníkem, tak jsem neváhal... K pouzdru Luminor 1950 budu muset časem dozrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Pánové, hlavně si kvůli těm bajkám o "since XXXX" (kde XXXX je jedno pro polštářkové pouzdro s California piktogramy, další pro ucho, sendvič, jiné za pro 3/8/10-denní rezervu, kolik bylo rozměrů ani nepočítejme) netrhejme občanky. Novodobé modely PAM z posledního čtvrtstoletí s původním Paneraiho potápěčským vercajkem sdílejí beztak akorát jeho příjmení, jinak jde o samostatné modelové řady - a hádat se o jejich "hodnotu" je stejná kravina jako řešit jestli je tradičnější sporťák, kombík a nebo přerostlej pickup. Buďme rádi že tisíc lidí tu může mít tisíc chutí (a že jich někdo může mít i několik najednou!) - a místo přeměřování pindíků si radši záviďme fotky... Mas recht. Na druhou stranu se mi na Panerai libi, ze porad maji k cemu odkazovat, at uz je to sendvic, tvar pouzdra, nozky, mustek,... I kdyz nekomu dana kombinace u toho ci onoho modelu nevyhovuje, stale tam je neco co odkazuje na tradici nebo nejaky milnik v jejich historii. Tzn vsechno uz to tu bylo, jenom je to jinak namichano. Tohle dela PAMy nadcasove a tohle mi treba u soucasnych IWC chybi. Jejich nove modely nenesou odkaz naprosto niceho. Vari z vody a nevazi si historie predchozich ikon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Čím více se dívám na svoje 359 tím více si říkám že bych je neměnil.Někdo holky někdo vdolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ja uz jsem mel tolik panerai, ze uz mam uplne jine priority..Poradne klasicke luminor pouzdro, ne to odflaknute na novych modelech s tenkym safitem, sendvich mi je uz uplne burt, je sice pekny, ale neni tak citelny, kdyz se na hodinky divam z dost sikmeho uhlu, to pak pusobi, ze tam nejsou zadne indexy, rucky musi byt leskle, to je proste lepsi citelnost a nakonec automat.. A datum beru jako bonus.. Takze pak moc moznosti na vyber nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Čím více se dívám na svoje 359 tím více si říkám že bych je neměnil.Někdo holky někdo vdolky.Jednou koupím PAMy zase, 425 / 372 třeba až bude zápěstí :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Přezuto na můj oblíbený hadr od Zrna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 PAM510 na dvoudenním školení v Portugalsku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Zladeni s rubberPanerai Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Kdyz ma košile 2 knoflíky na manžete, tak úplně v pohode Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Konečně krásný slunečný den tak na ruce logicky california. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se