Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 http://www.zeno-watch.ch/en/collection/retro/bauhaus/3532-i1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Panebože, to letadýlko na těch bílých... Bauhaus jak z praku. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Strašné. Celkem v tradici téhle firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 smutne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Co znamena Bauhaus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 co clovek to nazor, ale jde o celou designovou skolu, vetsinou znacne minimalistickou.Prikladem muzou byt hodinky Junghans Max Bill, ktere jsem vlastnil a design byl uchvatne jednoduchy na google toho urcite najdes mrte http://www.designmagazin.cz/udalosti/7512-legendarni-nemecka-skola-bauhaus-slavi-90-let.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Díky uffe za rozšíření obzoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ty černé mě nijak neurážejí. Spíše naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Keby na tych ciernych bolo napisane piaget si vsetci ucvrkavate Tie cierne su stylovo minimalisticke, nekompromisne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Chtělo by to vidět naživo, ale ty černé vůbec nejdou proti duchu Bauhausu, naopak, myslím, že jsou velmi jednoduché a stylově čisté. Oproti tomu bílé mají letecký problém, opravdu to nejsou zrovna typické pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Černý číselník vypadá na fotce celkem hezky, proti tomu nic nemám, ale co má proboha znamenat ten průhled na strojek. Jestli to je opravdu Peseux 7001, to zpracovaní vypadá naprosto katastrofálně. Kdyby to raději skryli pod plné dýnko, udělali by asi líp. Já prostě Zeno-Watch Basel nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Připojuji se. Cokoliv jsem od nich měl v ruce dělalo na mě dojem levného zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ty cerne vlastnim a ve skutecnosti jim to moc slusi. Zkusim sem pozdeji hodit nejake fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Připojuji se. Cokoliv jsem od nich měl v ruce dělalo na mě dojem levného zboží.Plny souhlas s Hasnou, divny to pocin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zkusil jsem poridit par rychlych fotek tech cernych. Je to brane mobilem a ted vecer, takze svetelne ani technicke podminky nic moc, ale verim, ze pro predstavu by to mohlo byt ok. Uvodem zminim, ze ve skutecnosti to jsou vazne povedene hodinky, a ac mam k vetsine modelu teto znacky vyhrady, tak u tohoto modelu nemam zadne. U okoli hodinky budi pozitivni ohlasy (i u "hodinkove nepostizenych") a na ruce prijemne sedi. Ten design je jednoduchy a aboslutne nerusivy. Urcite bych se klonil k tomu, co shora uvedl MarvinX. Ale to, co provedly tem bilym( viz. Prvni prispevek), tak to je vazne hruza.. Cerne jsou, verim, ze i z mych fotek, o dost povedenejsi. Nebo ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se