Kostra Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 K založení tohoto tématu mě přivedla jedna fotka, kterou vyhodil strejda google, když jsem hledal nějaké zajímavé vzory nato strapů. Prostě to má koule, šmrnc, "charisma". Je krásné jak jinak dokonale čistému a snad i trošku nudnému celku vévodí " blbé dva červené pruhy". Určitě máte i vy nějaké zajímavé fotky neotřelých kombinací, tak se neváhejte podělit. A zde je ona zmíněná fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Když někdo zmíní podobný téma, vždycky se mi vybaví tahle fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gianni Agnelli koule měl a jak nosit hodinky s obr koulema věděl... :-)
Kid_A Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 sir connery ty koule mel taky:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 a tady nejaky koule asi taky budou....asi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak ještě Gianni Takhle se nosí oblekovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A takhle digošky... (zřejmě Pulsar?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Když někdo zmíní podobný téma, vždycky se mi vybaví tahle fotka: gianni_agnelliandomega_ploprof_176.jpg Gianni Agnelli koule měl a jak nosit hodinky s obr koulema věděl... :-)A nejen hodinky. Kdyz se tak divam na ty bryle...
Povidláček Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 A nejen brýle. Když se tak dívám na tu punčochu přes kalhoty...
villain83 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 a tady nejaky koule asi taky budou....asiVsechno bych snesl,ale Reverso na tomhle hadru,to je neco hnusnyho.
Kostra Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Vsechno bych snesl,ale Reverso na tomhle hadru,to je neco hnusnyho.Souhlas, nebylo to tu myšleno, jako sbírka absurdit, ale spíše jako možná inspirace, tedy kombinace, které by si člověk na ruku i dal, kdyby na to měl koule;-) Upraveno 9. února 2015 uživatelem Kostra
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Vsechno bych snesl,ale Reverso na tomhle hadru,to je neco hnusnyho.Jo tohle žádný koule nemá, to je prostě hnus...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 První foto OK, zbytek na zblití.
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 První foto OK, zbytek na zblití.Nebuď konzerva :-D Ve středu si vezmu hodinky přes rukáv:-D
Návštěvník dlubix Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Nebuď konzerva :-D Ve středu si vezmu hodinky přes rukáv:-D To můžeš, na pivo jdem ve čtvrtek
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 To můžeš, na pivo jdem ve čtvrtek Tak voba dny... už sem si je nasadil dneska :-D
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Abys věděl, že nekecam :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Abys věděl, že nekecam :-D No ty seš wuuullll :D
Muffik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Hodinky přes košili - WTF? U toho Agnelliho ještě dejme tomu, ale zbytek je u mě buranství a ne koule. (To samý si myslím o vícero hodinkách současně.)
Návštěvník dlubix Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Hodinky přes košili - WTF? U toho Agnelliho ještě dejme tomu, ale zbytek je u mě buranství a ne koule. (To samý si myslím o vícero hodinkách současně.) Tom si dělá prdel,... ze mě. Klídek.
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Hodinky přes košili - WTF? U toho Agnelliho ještě dejme tomu, ale zbytek je u mě buranství a ne koule. (To samý si myslím o vícero hodinkách současně.)Ale di ty brepto... buranství?? Je to prostě styl kterej si může dovolit jen málo kdo... U nás si ho ve svý době moh dovolit leda Karel :-D A to vlastně v tý době nebylo ani u nás :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tom si dělá p...l,... ze mě. Klídek. Díky náčelníku, že ses mě zastal :-)
ivan_989 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Podla mna by strap mal byt zladeny s ponozkami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se