Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K založení tohoto tématu mě přivedla jedna fotka, kterou vyhodil strejda google, když jsem hledal nějaké zajímavé vzory nato strapů. Prostě to má koule, šmrnc, "charisma". Je krásné jak jinak dokonale čistému a snad i trošku nudnému celku vévodí " blbé dva červené pruhy".

Určitě máte i vy nějaké zajímavé fotky neotřelých kombinací, tak se neváhejte podělit.

A zde je ona zmíněná fotka:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ještě Gianni

Takhle se nosí oblekovky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A takhle digošky... (zřejmě Pulsar?)

Odesláno (upraveno)

Vsechno bych snesl,ale Reverso na tomhle hadru,to je neco hnusnyho.

Souhlas, nebylo to tu myšleno, jako sbírka absurdit, ale spíše jako možná inspirace, tedy kombinace, které by si člověk na ruku i dal, kdyby na to měl koule;-) Upraveno uživatelem Kostra
Návštěvník dlubix
Odesláno

Nebuď konzerva :-D Ve středu si vezmu hodinky přes rukáv:-D

To můžeš, na pivo jdem ve čtvrtek :D

Návštěvník dlubix
Odesláno

Hodinky přes košili - WTF? U toho Agnelliho ještě dejme tomu, ale zbytek je u mě buranství a ne koule. (To samý si myslím o vícero hodinkách současně.)

Tom si dělá prdel,...  ze mě. Klídek.

Odesláno

Hodinky přes košili - WTF? U toho Agnelliho ještě dejme tomu, ale zbytek je u mě buranství a ne koule. (To samý si myslím o vícero hodinkách současně.)

Ale di ty brepto... buranství?? Je to prostě styl kterej si může dovolit jen málo kdo... 

U nás si ho ve svý době moh dovolit leda Karel :-D A to vlastně v tý době nebylo ani u nás :-D

Tom si dělá p...l,...  ze mě. Klídek.

Díky náčelníku, že ses mě zastal :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...