michalval Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Taky v tom vidím spíš ponožky do sandálů než neotřelý vkus A vůbec nejde o věhlas PP nebo JLC, ale takovýhle leštěnky se podle mě k hadru nehodí.
hedonista Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Totální degradace hodinek. I když, podle lemu košile na druhé fotce, bude majitel zřejmě freestylista...
Chosef76 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 NATO mám moc rád, zrovna jsem objednal červený na Expy...pač se mi to líbí, bude mi to ladit k ponožkám a mám to koule jak cyp !
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 NATO sedí na Aquanauty parádně a jak už zde zaznělo - je rozdíl mít kus plastu za 10 dolarů a opravdu solidní kus hadru (kůže) a želez, to je úplně jiná radost, podobně jako srovnání koženky a krokouše.Co se koulí týká, pokud se adorují brýle velikosti čelního skla náklaďáku a podkolenky na kalhotech, musí projít všechno
hedonista Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Vůči oblečení dobrý, vůči hodinkám nikoliv. I když k vintage by to snad šlo. Jinak je to jak luxusní auto na plecháčích...
Návštěvník eloga Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 +1ale u Karla mě to docela překvapuje, , asi měl moc volnou košili a pospíchal do studia..., jiank to je dobrá zajímavost ** Ale di ty brepto... buranství?? Je to prostě styl kterej si může dovolit jen málo kdo... U nás si ho ve svý době moh dovolit leda Karel :-D A to vlastně v tý době nebylo ani u nás :-D Screen-Shot-2013-01-16-at-1.58.21-PM.png Díky náčelníku, že ses mě zastal :-)
Jeremy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Moje 7leta dcera ma taky zalibu v barevnych naramcich. Snad proboha nema taky koule, jako ti buzici na fotkach :-D
JaRooN Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Moje 7leta dcera ma taky zalibu v barevnych naramcich. Snad proboha nema taky koule, jako ti buzici na fotkach :-DNemej strach, ti hosanci na fotkach koule nemaji. Koule maji styliste, kteri jim to vymysleli
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Já nevím jak vám, ale mě strap vždy dost poškrábal dýnko a od té doby je nenosím.
instant Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 NATO mám moc rád, zrovna jsem objednal červený na Expy...pač se mi to líbí, bude mi to ladit k ponožkám a mám to koule jak cyp ! ladit to mozno bude ale bacha aby ti nezobrali vodicak
emef Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Jak to tady čtu, tak už se těšim, až se venku zase udělá hezky, abych mohl vytáhnout všechny svoje barevný strapy a korálky. Jéje, to zase budou komentáře ve vlákně "Co máte právě na ruce."
Mechac Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 coze? jak by mohl hadr poskrabat dynko? Já nevím jak vám, ale mě strap vždy dost poškrábal dýnko a od té doby je nenosím.
Karlos Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 K tomu hadru na JLC - že má někdo na háku konvence a způsoby nemusí nutně znamenat, že má koule, ale klidně to může být jen tím, že je ignorant.Přesně. Nebo má třeba jen dobrého stylistu a jde mu o zviditelnění. Po skončení focení si povolí opasek, brýle a hodinky zahodí a jde na párek.
Návštěvník dlubix Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) coze? jak by mohl hadr poskrabat dynko? Snadno. Stačí pár zrnek písku, nečistota mezi hadrou a dýnkem a je to tam... ilustrační foto z netu - rolex Upraveno 10. února 2015 uživatelem dlubix
Mechac Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Aha, tak takhle asi jo...pri normalnim noseni se mi to nikdy nestalo, k vode je to tak jako tak napytel.
Návštěvník dlubix Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Aha, tak takhle asi jo...pri normalnim noseni se mi to nikdy nestalo, k vode je to tak jako tak napytel. Mě to naopak k vodě přijde nejlepší Pokud je teda další alternativa kůže nebo guma a tah není. A v létě se pod hadrem tolik nepotí ruka.
Mechac Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Ja mel k vode vzdycky gumu nebo neco water-friendly :-) S natem jsem se koupal jednou, nevyhovuje mi to mokro potom :-)
Návštěvník eloga Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Nemej strach, ti hosanci na fotkach koule nemaji. Koule maji styliste, kteri jim to vymysleli +1**
Sedlin Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Snadno. Stačí pár zrnek písku, nečistota mezi hadrou a dýnkem a je to tam... ilustrační foto z netu - rolexje to tak, mel sem tohle i na DLC dýnku, sice jen jemně viditelný, ale funguje to spolehlivě btw: nevim co tu řešíte, já mám koule! Upraveno 10. února 2015 uživatelem Sedlin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se