Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po delší době Colty na vycházce s naší šelmou psovitou. Bohužel, takhle za tmy s tím má foťák v Samsungu S8 už dost problémy...

post-39962-0-95012700-1541703905_thumb.jpg

• Odpovědi 8,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem se nějak naštval a prodal moje vysněný Orlíky a Elton Sporty.

Nevěděl jsem co vlastně koupit, ale primek jsem měl nějak dost.

Nakonec padla řada na Breitling Superocean Steelfish.

Přiznám se že jsem Breitlingy vlastně nikdy neviděl ani o nich nic nevím.

Stále jsem načítal info o primkách a jinam jsem nekoukal.

Když mi přišly hodinky domů, tak jsem si hned vzpomněl na jednou probírané téma ohledně antireflexu.

No popravdě už rozumím tomu( co popisovali zkušení členové fóra)že Elton opravdu antireflex neumí. Je

fakt že je ještě antireflex na horní straně, ale z mého pohledu

totálního ne znalce musím říci, že jsem nikdy nic takového neviděl.

Ten pohled na ciferník je prostě boží.

Jediný s čím bojuji je váha hodinek.

Tam doufám že si nějak zvyknu, protože se mě hodinky moc líbí.

post-21277-0-45463100-1541759425_thumb.jpg

post-21277-0-79727200-1541759432_thumb.jpg

post-21277-0-50025900-1541759491_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem se nějak naštval a prodal moje vysněný Orlíky a Elton Sporty.Nevěděl jsem co vlastně koupit, ale primek jsem měl nějak dost.Nakonec padla řada na Breitling Superocean Steelfish.Přiznám se že jsem Breitlingy vlastně nikdy neviděl ani o nich nic nevím.Stále jsem načítal info o primkách a jinam jsem nekoukal.Když mi přišly hodinky domů, tak jsem si hned vzpomněl na jednou probírané téma ohledně antireflexu.No popravdě už rozumím tomu( co popisovali zkušení členové fóra)že Elton opravdu antireflex neumí. Jefakt že je ještě antireflex na horní straně, ale z mého pohledutotálního ne znalce musím říci, že jsem nikdy nic takového neviděl.Ten pohled na ciferník je prostě boží.Jediný s čím bojuji je váha hodinek.Tam doufám že si nějak zvyknu, protože se mě hodinky moc líbí.

Tel sorry-hodinky jsou to krasny,ale jsou Ti obrovsky :(

Odesláno

Velky jsou, ale zatím co jsem je ukazoval, tak nikdo nic neříkal . Řekl bych že i to focení na blízko zvětší pohled

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jo, Breitling antireflex prostě umí. Dodnes s láskou vzpomínám, jak byl každý pohled na ciferník jiný. Na druhou stranu byla ale jejich váha jedním z vážných důvodů, proč jsem se s nima rozloučil.

Odesláno

....

Tam doufám že si nějak zvyknu, protože se mě hodinky moc líbí.

Moc dobrá volba! Jestli si na ně zvykneš a já věřím, že ano, tak budou dělat dlouho radost, ten AR je hodně návykovej a Breitling jej opravdu umí, jak píše Siwi.

Odesláno

Velky jsou, ale zatím co jsem je ukazoval, tak nikdo nic neříkal . Řekl bych že i to focení na blízko zvětší pohled

Prosimte neber moji poznamku nejak blbe-hodnotim to jen podle te Tvoji fotky...hodinky jsou to nadherny a uzivej si je ;)

Odesláno

Jo v pohodě a díky za názory. Mám ruku něco málo prez 17cm a fakt jsem se bál velikosti, hlavně přechod z Orliků byl dost velkej. Na druhou stranu nosil jsem pilotky od Steinhartu velikost 44 a šlo to. Spíš uvidím jestli mi časem nepadne ruka.

Odesláno

Porovnání starších a nových... :-). Jop, SuperOcean se jim povedl. S fotkou telefonem to je horší, buď budou ostré moje nebo ty ve výloze :-)

post-20230-0-59166900-1542200694_thumb.jpgpost-20230-0-38617500-1542200699_thumb.jpg

Návštěvník včelka
Odesláno

Nejni to asi prvoplánově top choice, ale něco do sebe to má.

d44dd73a3b51e16327770833bcfd55f4.jpg

3d79a4093cc9820b5c135d7ee74e7567.jpg

Toto jsou pro mě nejkrásnější Breitlingy :) Škoda,že nesehnatelné

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...