Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@Tenglis jo. Cernej titan se strasne prasi, jsou na tom videt vsechny otisky atd. nejde to otrit. kdyz to oplachnes, tak je to jeste hnusnejsi. jediny co s tim muzes udelat je to bud poradne umyt mydlem a kartackem na zuby v teple vode, utrit supersavym rucnikem a nechat vlhkost vyschnout (proto tepla voda) a potom jsou krasne tmave stribrne a leskle. ale jenom chvilku nez se toho dotknes 🙂 A nebo si das na hadrik silikonovej olej a otres to. Olej se vsakne do tech mikroporu a zpusobi, ze je to dlouho krasne cerny, leskly a nechyta to nic. Od te doby co jsem to objevil, mam jeden olejnatej hadrik a nijak jinak to necistim. Poustnu zitra fota, kde to je krasne videt.

Odesláno (upraveno)

Dnes Brno a výběr dárku pro manželku část II..
Ufff…
Musel jsem si zkrátit čekání a trochu poňuchňat…😀😃 jsem Bečkový panic a doposud jsem je nechtěl, nelíbily se mi.

Co mě na B fascinovalo - ta brutálně skvělá čitelnost. Jako by tam to sklo snad ani nebylo. Super Avi nádherný.. ale ne na malý ruce. O SCH ani nemluvě. Ale boží. 
SO42 -> pěkný ultra potapky v 42mm.

A opětovně příjemný personal u p.Hanáka…

1AD5BAD8-2582-47BC-AF50-9EBDADBAD3A8.jpeg

89DF1BCA-B7AC-4942-8080-F2D3C9EF5239.jpeg

5407ADCF-AEB4-4657-94CC-76D35C0272D8.jpeg

Upraveno uživatelem tomina666
Odesláno

@JirkaBilek beh s hodinkama 🙂 mimochodem pred behem jsem pri natahu zjistil, ze se po trech letech obcasneho noseni (a natahovani) zatuhnul natah, tak sly rovnou v pondeli do nemocnice.

Odesláno (upraveno)
V 23. 2. 2022 v 15:30, Žigi napsal:

Asi potřebuju ještě ty modrý. Je to nemoc.

25C1B89D-B33A-40D2-BF40-1EEE3B1F7653.jpeg

Prosím, co je to za řemenogumu? Je to něco origo Bé s možností nandat překlápěčku?

Moc pěkná kombinace.

Upraveno uživatelem MartinD
Odesláno
před 3 minutami, MartinD napsal:

Prosím, co je to za řemenogumu? Je to něco origo Bé s možností nandat překlápěčku?

Moc pěkná kombinace.

Je to hybrid. Za mě top volba pro potápky, když je člověk chce na "kůži". Jinak ho mám už víc jak rok a stále jak novej.

https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-james/8924?gclid=Cj0KCQiA64GRBhCZARIsAHOLriLv_jZhvYrFiRsKXkg-pu5FG2bNxb2lgJirZOmw7g9s5K6NluJUNzwaAqhnEALw_wcB

Odesláno

@JirkaBilek tydle zeleno cerny jsou absolutne top, navic gmt. jediny co me mrzi, ze k tomu nedelaji cerny naramky. chapu, ze by to byla cena pulky hodinek, ale cernej naramek by byl uzasnej

Odesláno
před 1 hodinou, Ondazz napsal:

@JirkaBilek tydle zeleno cerny jsou absolutne top, navic gmt. jediny co me mrzi, ze k tomu nedelaji cerny naramky. chapu, ze by to byla cena pulky hodinek, ale cernej naramek by byl uzasnej

Jsou opravdu super:) dělám ve zbrojním průmyslu a je na ně dost pozitivních ohlasů skrz barevnou kombinaci a ciferník, který oceňují hlavně letci ale chytnou se na něj o námořníci :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...