Lukáš3 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @spiderer aj na gume majú čo povedať 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Před hodinou, lemon napsal: @spiderer aj na gume majú čo povedať Je to tak, ja je sice mel vzdycky na tahu a na Pro II tahu jsou i velmi pohodlny = nikdy jsem nemel ambice to menit, ale zaroven jsem je videl jak na gume a bylo to super, tak treba i origo krokous jim sednul bozsky ta bila guma je na me uz hodne na hrane a byl bych stridmejsi, ale treba na leto si to asi predstavit dokazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října @spiderer áno, na gume ich mám, počas letných horúčav, keď už mi vadí oceľ na ruke. Inak ich mám na Pro II, ktorý je pohodlnejší ako Pro III, ktorý mám na Avegeroch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Tož naprostá spokojenostNa gumě jsem je nikdy neměl,vždy jen na tahu.Ale zrovna tento model mi připadá takto mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Trocha toho zátiší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Je vidět nadšení to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Ano,jsou parádníNa kovu mne štvaly, ale na té gumě jsou super.Teď by to chtělo nějaký macatý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 5 hodinami, mlsoun1 napsal: Trocha toho zátiší Parádní jsou! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARTIN JACKY Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Žádné protože žádné nemám.Prostě je nechci. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Tak jak to vezmeme dneska - je tu souboj generací i kalibrů 7750 vs B01 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října @spiderer ktorý z týchto náramkov je pohodlnejší? Kebyže SO majú nižšie púzdro, WR by stačilo 100m, tak sú dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 21 minutami, lemon napsal: @spiderer ktorý z týchto náramkov je pohodlnejší? Kebyže SO majú nižšie púzdro, WR by stačilo 100m, tak sú dokonale Ony jsou paradoxne ty hodinky uplne jiny, ty SO chrono pusobi oproti chronomatum mnohem vyssi, ale zase az na tu vysku jsou ve vsem totalne skvely - zpracovani ciferniku je super, ta stara luneta je perfektni a libi se mi vic nez ty nove, tah Pro II je jeden z nej tahu co jsem kdy na hodinkach mel a proste SO chrono jsou pro me esenci zlate ery Breitlingu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Na tech chronomatech me mrzi ze neni tah s poslednim clankem az k pouzdru, to mam u kovovych tahu rad kdyz perfektne dolehaji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Kovový náramek je investice, která mě čeká je vidět, že ty SO jsou fakt o třídu výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Tyhle jedině na kožce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 2 hodinami, spiderer napsal: Tak jak to vezmeme dneska - je tu souboj generací i kalibrů 7750 vs B01 SO chrono forever! Nejlepší a nejkrásnější a nejpohodlnější hodinky, co jsem kdy mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Tenglis - presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Chlapi poprosim ale oznacenie ma pilot tah na breitling chronomat AB0110 idem investovat tah je tah dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se