Krrtek Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Starsi kousky od Bé me taky bavi cim dal vic:-)Konkretne Superoceany 42. Jo a na Natu parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 To jsou vážně 42? Vypadají fakt pěkně. Z jakého roku jsou? Aspoň přibližně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 1000m se dělaly někdy do roku 2001/2002, pak měly SO 1500m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Hmmm, díky za osvětu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 tak pro srovnání můj současný "dream team" (na ruce 19,5 cm) SuperOcean (41,5 mm) B2 (43,2 mm) a Seawolf Steel (45,4 mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 tak pro srovnání můj současný "dream team" (na ruce 19,5 cm) SuperOcean (41,5 mm)so42.jpg B2 (43,2 mm)B2.jpg a Seawolf Steel (45,4 mm)Seawolf.jpgParáda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Transocean D&D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Transocean D&D Sent from my iPhone using TapatalkParada, tak uz tu jsou dvoje! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Jo a v uplne stejne variante. Ale je to nahoda, narazil jsem na ty druhe fotky az po koupi... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 (upraveno) Transocean je hodně povedenej, hodil bych na ně jenom jinej tah a byl bych maximálně spokojený Transocean D&DSent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 12. března 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Puvodne jsem je zkousel na...buvolovi...?...ale tradicne i na posledni dirku moc velke... Mesh je super, nahodou 8-) ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Včera i dnes... Šedá je dobra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 A dneska pro zmenu Colty Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Colty se mi na fotkách vždycky strašně líbily. Měly to být moje první Béčka. Zajímavé ovšem bylo, že naživo jiskra nepřeskočila. S SO 42 jsem to měl zcela opačně: Upraveno 13. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Vyber byl mezi Coltama a SO Colty se mi prece jen asi libily o trochu vic, ale hlavne jsem chtel zamerne quartz, abych nemusel resit, co s hodinkama delam... Ale volba to lehka nebyla, SO jsou super! :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Vyber byl mezi Coltama a SO Colty se mi prece jen asi libily o trochu vic, ale hlavne jsem chtel zamerne quartz, abych nemusel resit, co s hodinkama delam... Ale volba to lehka nebyla, SO jsou super! :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to se ti určitě splnilo. Jejich SuperQuartz stačí nařídit jenom jednou, neníliž pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No, zatim je nemam tak dlouho (mesic, dva?), ale porad jdou presne...takze na tom neco bude... ;-) To spis ty Transoceany jsou nejake min presne nez jsem cekal, po koupi dokonce lehce pres osm sekund denne (!), ted okolo peti... Zadna hruza, ale cekal jsem asi jeste o trochu vyssi presnost... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No, zatim je nemam tak dlouho (mesic, dva?), ale porad jdou presne...takze na tom neco bude... ;-) To spis ty Transoceany jsou nejake min presne nez jsem cekal, po koupi dokonce lehce pres osm sekund denne (!), ted okolo peti... Zadna hruza, ale cekal jsem asi jeste o trochu vyssi presnost... Sent from my iPhone using Tapatalk 5 vteřin je dost na hraně. Určitě by to šlo poštelovat. Spíš bych do toho ale nenechal vrtat. Seřídit hodinky jednou za týden není žádná katastrofa. Dělával jsem to tak s Archimedy a vždycky jsem se na to moc těšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tak ja neviem.... podla mna su Chronomat Airborne jedny za najkrajsich Breitlingov... to ich tu na fore fakt nikto nema? Cakam ci sa to v tejto sekcii neukaze, pripadne v novych prirastkoch a stale nic aj recenzii je nejak malo, v com je zrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se