filipisek Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 doufám, že se mi to povedlo. Moje Breitling seawolf avenger
Jörg8X Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Velkoparádnické Brajtle A73390 jsou výborné a u bílého cifru mě datumovka tak netahá za oči... Moc pěkné to máš EDIT: vidím logo ch24, prodáváš je? Upraveno 29. září 2016 uživatelem Jörg8X
filipisek Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 ne, tam byly koupeny a protože neumím moc fotit, tak jsem použil tyto foto. Mam je už pul roku a zatím v pohodě. Vypadají fakt dobře
VojtaJ Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Jo, bíla je dobrá. Tak, tak. Krásnej orloj.
Sphinxx Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 V rámci focení pro prodej - Aerospace EVO. 1
VojtaJ Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Po těch Aerospace jsem taky koukal. Zajímavý to kousek a s těmi displayi vypadají mezi konkutencí neobvykle. A to nejdůležitější, je to asi jediný quartz strojek, který pbych si uměl představit vedle mechanik. Asi s výjimkou G-Shocků, které jsou ve své kategorii(v kategorii nerozbitných a bezstarostných hodinek pro drsné podmínky) skutečně asi nenahraditelné. Každopádně krásný kousek. Jeden z horkých kandidátů na další přirůstek, až vyhraju v té Sportce...
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Sphinxx: ano, tak tyto bych mohl, napadaji me jen dvoje baterky a to Sinn Ux a Tve A Evo. Skoda, ze nejde stale zobrazeni datumu.
Sphinxx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Zdravím pánové, Vojto, je to přesně, jak píšeš, SuperQuartz je opravdu povedený stroj a rozhodně to není obyčejná baterka, jak si myslí někteří lidé, kteří navíc mají tendece je srovnávat se stařičkými modely Breitlingu (ovšem pokud člověk trochu zná tuto značku, tak rozdíly jsou patrné na první pohled). Co se mi na nich opravdu líbí, je, že od výměny do výměny čau udělají do +5 vteřin, tedy za půl roku, tedy bezúdržbová hodinka, mnoho lidem navíc vyhovuje lehkost titanu (dost kolegů tady má v titanu například Citizen a nemůžou si ten materiál vynachválit) - já osobně dávám předost oceli neboť váha mi nevadí, ale tady je pravda, že ten titan téměř vůbec necítím na ruce. Pavle, to je omyl a prototože jsi druhý člověk, který si to myslí, udělám Ti pár fotek, netušil jsem, že si myslíte, že to nemá stálé zobrazení datumu. Lze dle libosti navolit trvalé zobrazení druhé časové zony (GMT), zobrazení data a odpočet vteřin a navíc i tzv. day/date, tedy zobrazení konktrétního dne, například dnes by to zobrazovalo na spodním displayi - MO (Monday - pondělí - lze vybrat z několika jazyků mimo ČJ) a den, tedy 3. Dám si svačinu a hodím sem fotky. Protože včera mě překvapil dotaz místního člena, který si taky myslel, že to hodinky nemají, vůbec mě nenapadlo to doplnit, takže dobrá zpětná vazba pro mě - za to díky a za cca 30 minut nakulím fotky.
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Sphinxx: aha, tak vidis jakej jsem krupan. Na mou obhajobu musim uvest toto: na to datum jsem se zde na foru ptal minimalne 2 x a pokazde mi vice clenu tvrdilo, ze to nejde. Divil jsem se tomu, ve smyslu kua proc to nejde . Jinak ja Ti verim. Upraveno 3. října 2016 uživatelem tano
Sphinxx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Pavle, vůbec to tak neberu, taky nevím všechno a můžu se u jiných hodinek poučit, ale Breitling s troufám říct, docela poznám. Nicméně tohle je opravdu specifický model z řady Professional a někteří o něm vůbec neví. Mám aktuálně dost ztížené podmínky, ale pokusil jsem se pro lepší osvětu dát pár fotografií i s popiskem jednotlivých zobrazení, přišlo mi vhodnější to přidat rovnou k fotkám. Pokud jde o Tvou poznákmu k zobrazení data, případně dne - toto lze zobrazit trvale, respektive dle libosti a nálady, stačí intuitivně otáčet korunkou a zobrazit jednotlivé funkce. Abych to tu vyloženě nezasekal, dám jen pár fotek, ale princip zobrazení je vždy stejný. Displaye dále lze úplně vypnout nebo chvilkově podsvítit. A díky za zpětnou vazbu, tohle byly určitě věcné poznámky.
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Hm, pecka Davide! Koukam jak pero z gauce. Myslim, ze to bude zajimat vice lidi. Co se tyce hodinek, v tomto pripade nemaji chybu. Diky!!
siwi Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Podsvícený displej je vidět krásně. Bez podsvícení se mi zdají ty údaje mnohem hůře čitelné.
Sphinxx Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Tano: díky, tak snad je to teď zřetelnější. Siwi: Vojto, to bude spíš Tvým očním handicapem, víš, jak to máš s čitelností hodinek, protože jinak je to vidět naprosto bez problému. To podsvícení je vychytané, svítí to v kompletu do zelena.
siwi Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Tak v tom případě těm hodinkám není co vytknout.
snake Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Breitle jsou proste libivy hodinky...dam je trosku do "pucu" a ostudu neudelaji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se