tedwine Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 luneta je brusena?Diky, to kedy sa tak robili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 tedwine: luneta je původní broušená nevidel som tuto variantu, kedy sa to vyrabalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Ještě chvilku s nimi budu otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Colt SQ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) nevidel som tuto variantu, kedy sa to vyrabalo?Asi jen ze zacatku produkce, moje jsou tuším 2010..pak se broušena luneta dávala na LE Chronomat 44 GMT..nějaké info jsem k tomu před časem našel na breitlingsource fóru..mne se naživo líbí víc nez s lestenou lunetou, nepůsobí tolik "bling".. Upraveno 19. února 2017 uživatelem jonas1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Opat SQ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Asi jen ze zacatku produkce, moje jsou tuším 2010..pak se broušena luneta dávala na LE Chronomat 44 GMT..nějaké info jsem k tomu před časem našel na breitlingsource fóru..mne se naživo líbí víc nez s lestenou lunetou, nepůsobí tolik "bling"..Jo tak diky za info. O GMT viem, tam je aj v sucasnosti brusena luneta a iny font pisma-podla mna krajsi ako klasickych chronomatoch. Ja mam prave verziu "bling" , mne sa paci viac, ale kazdemu co je libo... PS. ten sedy cifr je fajny, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 jak psi koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 tedwine: jsou super s lestenou i nelestenou mel jsem i lestenou verzi a možná ji zase prikoupim do komba na stridacku zima/leto každopádně šedé blackeye jsou trochu decentnejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 tedwine: jsou super s lestenou i nelestenou mel jsem i lestenou verzi a možná ji zase prikoupim do komba na stridacku zima/leto každopádně šedé blackeye jsou trochu decentnejsi..Super foto, za mna urcite psie gule.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Breitlingy se nenosi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Jasne, ze nosí <br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 moje milované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Jasne, ze nosí <br /> IMG_5240.JPGTy jsou prďacký, po těch už dlouho koukám. Moc pěkné. Upraveno 20. února 2017 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Moc krásný kousky. Jen žasnu, jam se je Vám všem daří udržet v tak pefektním stavu... Já mám se snažim na svoje Colty dávat docela pozor, ale i tak už mám na té nové sponě solidní škrábanec a i na lunetě už je toho dost vidět. Sklo a AR jsou teda zatím v pohodě. Tak jako tak, když je mám na zápěstí, připadá mi skoro nemožné s nima sem tam někde o něco neštrejchnout... A na tej vystouplej ocelovej lunetě to pak stopy zanechá.Na druhou stranu, Colty jsem si nekupoval, aby ležely doma a tak je holt nosím. Budu se asi muset s těmi škrabanci smířit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Oni tyhle fotky dost klamou, je skoro nemožný mít při běžným nošení lesklý hodinky bez vlasovek. AR na druhou stranu dle mých zkušeností vydrží hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Colty mají lunetu a tah broušený. Leštěný je jenom samotný pouzdro a dýnko. Ale i na tom broušeným už je toho dost vidět. No, až půjdou za par let na větší prohlídku, nechám je trochu zrenovovat. Jinak mi dneska přiveze kurýr nový fotografův přístroj, tak snad budu schopen dodat lepší obrázky škrábanců, než jenom mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ha. Můj stý a stoprvní příspěvek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ha můj 1555 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se