Bembeg Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Si tu taky šplhnu i když fotit neumím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Vzal jsem foťákKrasne ! Aka tam je strojovna ak vies ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Si tu taky šplhnu i když fotit neumím!image.jpg Tvoe, tady má někdo ty samé jako já!!! I když já už je vlastně nemám... Spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 posledná mierne upravená na iPhone a už viac neriešim.. potom keď tak s originálnym remienkom inokedy Modra farba s tým zlatom idú dokopy čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Krasne ! Aka tam je strojovna ak vies ?Venus 178 TJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tvoe, tady má někdo ty samé jako já!!! I když já už je vlastně nemám... Spokojenost? No jak se to veme,vždyť víš!;-) Jinak nám tu dneska krapet nakydalo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tady důkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tady důkazIMG_20150331_111702.jpg Už chápu, proč chceš vždycky vodotěsnost aspoň 100m Kdyby ses je někdy rozhodl dávat pryč, tak si na mě vzpomeň než to tady zase za pět minut prodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Po dlhsom case dnes Bcka na ruke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Já dnes pro změnu zas to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 To stejné v bledě modrém, foto bohužel archivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ale ty máš červené zakončení vteřinovky. Vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Bohužel už je nemám, ale jsou tady na fóru u jiného člena. Modrá limitka o 2000 ks, hra modré matné metalízy na cifru v kombinaci s AR byla úžasná. Další foto z archivu. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo777 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Po dlhsom case dnes Bcka na ruke...Pekné. Čierne. A do toho ten antireflex,mmmmm . Čo je to za model? Ten som nejako ešte nevidel tu na fóre (a teda vôbec),či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Na fore som ho este ani ja nevidel - model sa vola Aviastar, robil sa len par rokov (1996-1998), cize je relativne malo rozsireny. tu je nejake info a historia modelu, ale clanok je starsi a niektore fotky uz sa nezobrazuju, co je skoda: http://forums.watchuseek.com/f39/breitling-aviastar-avi-co-pilot-family-brief-history-112.html http://www.fratellowatches.com/plain-simple-and-a-short-production-time-the-breitling-aviastar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Bohužel už je nemám, ale jsou tady na fóru u jiného člena. Modrá limitka o 2000 ks, hra modré matné metalízy na cifru v kombinaci s AR byla úžasná. Další foto z archivu.Já jsem si zrovna říkal, že nevím, že by se dělaly i modré... pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Bohužel už je nemám, ale jsou tady na fóru u jiného člena. Modrá limitka o 2000 ks, hra modré matné metalízy na cifru v kombinaci s AR byla úžasná. Další foto z archivu. No, teda! To musela být ale paráda. Pro modré hodinky mám slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo777 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Na fore som ho este ani ja nevidel - model sa vola Aviastar, robil sa len par rokov (1996-1998), cize je relativne malo rozsireny. tu je nejake info a historia modelu, ale clanok je starsi a niektore fotky uz sa nezobrazuju, co je skoda: http://forums.watchuseek.com/f39/breitling-aviastar-avi-co-pilot-family-brief-history-112.html http://www.fratellowatches.com/plain-simple-and-a-short-production-time-the-breitling-aviastar/Okrem iného tam uvádzajú priemer 41mm,na tvojej foto však vyzerajú omnoho väčšie...Ale to bude asi len tou fotkou. Alebo žeby malá ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Chlapi, nezlobte se. Já si sem dneska upnu ještě jednu fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 siwi: dobře, že jsi to udělal!díky za ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se