ava Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) AD je luxus Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Dušák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Však to znáte, stála tam taková barbína na šteklách, že prý hodinář zrovna sere ale že to zvladne upravit. Tak řikám ať radši udělá preso že si to udělám sám Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zaostřeno na pracovni desku Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jirko jak vypadá čisnká barbína na šteklách ? to asi potřebuju vidět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jedna hradní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) SO 42 mariner blue Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem Patek Krejčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Nazdar, tak od dneska som hrdým majitelom mojich prvých "Béčiek". Entry level má Breitling zmáknutý fakt dobre, antireflex je neskutočný a potešilo ma malé vygravírované "B" na lunete. Zatial velká spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tak vzhůru do továrny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 lukassko2 -> colty su naozaj perfektne spracovane hodinky, gratulujem ;-) Ja vzdy a vsade, najcastejsie nosene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Už se na ně doma v boxu prášilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) tiež som ich nemal na ruke dlhšie trošku, tak som ich obul na cestu do Košíc konečne... A sorrka za kvalitu, ten vlak ne a ne sa netriasť... Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Dneska mi dorazilo novy obuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Puvodne se mi nechtelo dalvat kaucuk s novym designem ke starymu modelu hodinek, ale nakonec se mi to tuze libi a uzivam si to... a vubec to neni blby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Puvodne se mi nechtelo dalvat kaucuk s novym designem ke starymu modelu hodinek, ale nakonec se mi to tuze libi a uzivam si to... a vubec to neni blby Jo, tenhle kaučuk se jim povedl. Nedávno jsem na něj přezul svoje bílý Colty a taky jim to docela sekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Jen ta trnovka... S preklapeckou je to o level jinde Upraveno 3. září 2017 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 44mm Big Case Navitimer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Dopĺňam vitamín B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Po delší době opět na ruce a poprvé na řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se