Sphinxx Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Dlouho jsem tu nebyl, máte to pěkné chlapi. No a já po čtvrteční mtrvici a zprávách z Basileje, jsem si udělal radost a pořídil jedno z nejhezčích log na hodinkách vůbec a sice okřídlené "Bé", kterému asi zvoní hrana, poté, co se toho ujal ten kokotko, co to nahrazuje Beta verzí. Viz Chronomat s Betou z SOH, grrr ... Upraveno 24. března 2018 uživatelem Sphinxx
bizzydko Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Tohtorocny Basel si udrzali latku velmi nizko, tak sa tesme zo starsich modelov.
farkyostrava Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 potkal jsem kolegu a Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Já dneska tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jonas1 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Našel jsem pro mě zřejmě ideální hodinky jak vahou tak velikostí, ve kterých se nemusím bát skočit do vody, díky celoleštěnému provedení krásně svítí a kontrastně z nich vystupuje téměř submarinerovsky temný klavírní cifr..a co teprve ta korunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2018 uživatelem jonas1
Akam Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 jonas:peckaaaja zdravim takto ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 (upraveno) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180324/bf536591ba22bf45113643ef95d4813f.jpgTohtorocny Basel si udrzali latku velmi nizko, tak sa tesme zo starsich modelov.ty jsou hodne dobre co je to za referenci? Upraveno 27. března 2018 uživatelem Jörg8X
bizzydko Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 ty jsou hodne dobre co je to za referenci?Dakujem pane, A13050.1 , rocnik 2000
farkyostrava Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 na ruce furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Po celý den s kanárkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Jiná Béčka zatím nemám, tak že opět Colty. A po pravdě, po té, co jsem viděl ty nové, jsem rád, že jsem tehdy neváhal. Nejsem proti zjednodušování, ale u nových to už trochu přehnaly. Ten kruhovej vzorek a plastické logo na současných jsou parádní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ty hodinky jsou super,moc se mi líbí
pciza Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Po celý den s kanárkamaTa žlutá je moc pěkná.
tommasini Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 B-klasika ? konecne jsem se dockal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se