Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dlouho jsem tu nebyl, máte to pěkné chlapi. No a já po čtvrteční mtrvici a zprávách z Basileje, jsem si udělal radost a pořídil jedno z nejhezčích log na hodinkách vůbec a sice okřídlené "Bé", kterému asi zvoní hrana, poté, co se toho ujal ten kokotko, co to nahrazuje Beta verzí. Viz Chronomat s Betou z SOH, grrr :frusty: ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
  • Odpovědi 8,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Našel jsem pro mě zřejmě ideální hodinky jak vahou tak velikostí, ve kterých se nemusím bát skočit do vody, díky celoleštěnému provedení krásně svítí a kontrastně z nich vystupuje téměř submarinerovsky temný klavírní cifr..a co teprve ta korunka :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem jonas1
Odesláno

Jiná Béčka zatím nemám, tak že opět Colty. A po pravdě, po té, co jsem viděl ty nové, jsem rád, že jsem tehdy neváhal. Nejsem proti zjednodušování, ale u nových to už trochu přehnaly. Ten kruhovej vzorek a plastické logo na současných jsou parádní...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...