Hans Gruber Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Aha, takže je to pravda, quartz strojek jedině výměna? Nejde to servisovat? Já jsem měl s Pražským hodinářstvím nedávno super zkušenost, dám tam i Colty na údržbu a možná přeleštění. Máš to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Aha, takže je to pravda, quartz strojek jedině výměna? Nejde to servisovat? Já jsem měl s Pražským hodinářstvím nedávno super zkušenost, dám tam i Colty na údržbu a možná přeleštění. Máš to pěkný Myslím, že servisovat jde. V Carollinu by ho opravili. Nevím, kolik by to stálo a co by to vše obnášelo. Byl zřejmě chycený rotor, ručičky chronografu nedržely pozici. Luboš z PH řekl, že to vyřeší a taky jo :-) Ta Thermoline ETA je v podstatě Eta 251.264 resp 251.262 s tím, že nemá termokompenzační vložku. Ta ale jde přendat do nového strojku. Čili nový strojek Thermoline za desetinovou cenu "ofiko" Thermoline z Breitlingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Luboš ...díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Dnes takto. Všem krásný Nový rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 ale prvni prispevek v 2020? srabi ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tak od pondělí jsem Béčkařem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Správná volba! Blahopřeji! Typický Breitle s koulema! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Občas je dobrý udělat něco pro rodinu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Colty Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tady je to samý Colt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tady je to samý Colt B3.jpgHezký!!! A květinová výzdoba taky. Je vidět, že to myslíš vážně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Moje první Béčka. Přestože jsem tuto značku dřív tak nějak přecházel (zdály se mi buď velké kladiva, nebo moc leštěnky), po pořízení chronomatů jsem změnil názor. Jsou skvělé a mám z nich radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Jenkiz: gratulujem tie Chronomat Evolution sú super Ja len Coltíky ale tiež spokojnosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Dnes na pilot tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Včerejší....na ruce i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Na ruce budou za chvilku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Celou dobu jsem nosil původní SuperOceány.... a i přes velikost 41,5 mm mi připadaly menší. Takže jsem přesedlal na Avenger. Jsou v titanu, takže lehoučké a 44 mm je ideál :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drap666 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Něco leteckýho ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se