Ondazz Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Na snidani s gumou na 30M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 22 hodinami, Ondazz napsal: Máš je parádní, ale taky mi to k nim moc nejde...co nějaký ten bastard reminek - kombinace krokodýla z vrchu a gumy z vnitřní strany? Já dnes jen tento artistický pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Resp. takto, už mi to nešlo za Boha upravit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 před 22 hodinami, DaveSty napsal: Resp. takto, už mi to nešlo za Boha upravit.. Ten chronomat je uzasnej ja dneska na doufam prijatelnejsi gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 dneska konecne po trech mesicich dorazil naramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOmega Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 A dnes na sluníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Není moc pravděpodobné, že by se mi dnes chtělo sportovat, ale kdyby náhodou.....tak ta možnost tady pořád je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 před 8 hodinami, KurtCz napsal: Není moc pravděpodobné, že by se mi dnes chtělo sportovat, ale kdyby náhodou.....tak ta možnost tady pořád je. Hustě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Mno pekny ty sport chrona.. jaky to takhle je? Abych jen nehemzal, ja furt to samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 12 hodinami, Micey napsal: Mno pekny ty sport chrona.. jaky to takhle je? Abych jen nehemzal, ja furt to samy. Jaké jsou? Lehounké jsou jako vánek, přesné jako smrt, tiché, že neruší spánek a stopky běží jako chrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zla057 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 navitimer world Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 B01. Zatím 0 vteřin/den. Vivat Onyx! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Skvělé! úplně nerozumím tomu, jak spousta lidí vyšiluje z moonů a dayton. Přitom tyhle chronomaty jsou podle mě (spolu s některými El Primero) o parník dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 58 minutami, Tenglis napsal: Skvělé! úplně nerozumím tomu, jak spousta lidí vyšiluje z moonů a dayton. Přitom tyhle chronomaty jsou podle mě (spolu s některými El Primero) o parník dál... 100 lidí, 100 chutí. Měl jsem na tlapě všechny Tebou zmíněné a rozhodl jsem se pro Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Trochu šera i světla. Violoncello, super hodinky Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 4 hodinami, spona napsal: Trochu šera i světla. Violoncello, super hodinky Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Vidíš to, nakonec jsem dospěl ke stejné značce, jakou máš Ty Děkuju a také chválím Tvůj kousek! Pozdravuj Jeleňáky! Snad se tam brzy dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 V 24. 9. 2020 v 9:20, Tenglis napsal: Skvělé! úplně nerozumím tomu, jak spousta lidí vyšiluje z moonů a dayton. Přitom tyhle chronomaty jsou podle mě (spolu s některými El Primero) o parník dál... No tak ja jsem posledni, ktery by se chtel hadat, ale to je trosku brutalni tvrzeni.. Muzes mi rict v cem jsou ze o ten parnik napred?? Protoze TECHNICKY to nebude! Jinak souhlasim s nazorem Violoncella - sto lidi sto chuti.. Zenithy s El Primero jsem treba mel, a to neni uplne prehlidka spolehlivosti a kvality.. narozdil prave od Moonu Jinak gratulace, chrona jsou to krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 No, a já zrovna myslel, že technicky el primero jsem zatím bohužel neměl, ale B01 jo, a přesnost (max 0,5 s/den), natah, rezerva, datum, column wheel apod, to vse bylo docela dost dobre: -) ale samozřejmě jinak moony miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jo, a je třeba mě teď brát s rezervou, protože se ty chronomaty chystám taky pořidit, a tak se sám presvedcuji, jak jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 56 minutami, Postal80 napsal: No tak ja jsem posledni, ktery by se chtel hadat, ale to je trosku brutalni tvrzeni.. Muzes mi rict v cem jsou ze o ten parnik napred?? Protoze TECHNICKY to nebude! Jinak souhlasim s nazorem Violoncella - sto lidi sto chuti.. Zenithy s El Primero jsem treba mel, a to neni uplne prehlidka spolehlivosti a kvality.. narozdil prave od Moonu Jinak gratulace, chrona jsou to krasny Zenith nejsou technicky top? Neměl jsem, ptám se na zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se