mlsoun1 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 V 20. 7. 2023 v 10:02, Maxel napsal: Ve svém přirozeném prostředí Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Krásný kousek.A co pilotuješ?Standart linku,dopravni,nebo stíhačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Tiež sa pripájam s otázkou čo je to za stíhačku? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 17 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásný kousek.A co pilotuješ?Standart linku,dopravni,nebo stíhačku? Nepilotuju. Dodávam avioniku na novou L-39NG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Tak to jo,kamarád pilotuje dopravni letoun a jeho bratr litá se stíhačkouPrávě tomu jsem půjčoval SAWC a zvládli vše na výbornou a spokojenost byla a vlastně je veliká. Oba dva nosi Béčka,jeden Emergency a druhý Aerospace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 cestou na epochalni biketrip Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Campagnolo řemínek jim docela padne!Perfektní Toto jsou přesně Bčka podle mého gusta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Ešte aplikované krídla a sú dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Žena chcela fotku s drinkom … Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Sou to potvory velký a těžký, ale stejně je mám rád. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Jsou suprový,paneNebýt toho strojku,tak jsem je v tom prodeji nenechal.Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 U mne naprostá spokojenost.Ač jsou malé,tak na tahu se nosí na výtečnou a plusem je oproti Avengerům hlavně ta váha a výška hodinek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Pořád a neustále,ale chtělo by to změnu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Bílý Avengery jsou tuhle roční dobu zvlášť pěkný jsem slyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Je to možný,ještě jsem bílé Avengery neměl,ani je neviděl naživo.Jen zde na fóru. Tož zase uvažuji o bílých Navitimerech.Ta bílá mne poměrně láká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 11 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Tyhle jsou nádherné. Proč já jsem je vlastně pustil...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se