spiderer Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Pekny to mate kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Nový remeň na Avengery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Po počáteční zvykací fázi můžu konstatovat, že todle byla trefa do černého; resp. modrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Ja zas do bieleho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Dneska jsem zkusil Super Chronomaty a z aktualni kolekce pro me asi top model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 @lemon pěkně padnoucí pásek. nezkoušels nějakej origo? mají taky černobílou kombinaci kuže-prošití. ale je pravda, že ty asi vypadají víc vintydž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 (upraveno) @Ondazz Avengery sa mi páčia na tej ich tmavošedej kombo rextil/guma remienku. Ale úprimne, veľmi som si zvykol na sponu s mikroreguláciou a na to, že mi nič z remienka neodstáva ako na ostatných bečkových sponách. Preto som si dal remeň vyrobiť a bez bombiru, aby boli športovejšie. V lete ich zas rád nosím na novej gume. Skúšal som aj oceľový náramok ale chýba mi tam zas ta spona. Toto originál breitling kombo sa mi veľmi páči ale uprednostňujem diver sponu. Upraveno 19. listopadu 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Já dnes Navitimery, jsou to moje nej hodinky, jen datum neserizuji, to nastavování se moc nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Chvilku jsem se cítil jako premier Cifernik je bomba jen ta citelnost ve tměto je bida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Dnes mi přišel nový řemínek od RC3, tím bych chtěl moc poděkovat Rostovi za super pracicku, už se těším domů, až ho přehodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 @spona Origo kroko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Kroko jo, ale práce Rosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Dnes jsem vytáhl tyhle nic nevazici Aerospace. Nosí se parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Po delší době coltíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Ten ciferník miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Po mnoha letech detoxu zase v háji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Jsou super, gratuluju! Take jsem na ne chvilkama myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 2 minutami, Murphy97 napsal: Jsou super, gratuluju! Take jsem na ne chvilkama myslel Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se