Vladino125 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Avenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Vcera mi napsali z Vidne, ze si je muzu vyzvednout ze servisu, tak jsem se dneska projel RegioJetem a mam radost, ze jsou opet doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Sice trochu prší ale za mě pořád dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 14 hodinami, spiderer napsal: Sice trochu prší ale za mě pořád dobrý To je lesk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarst Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna V 26. 3. 2024 v 19:26, Radek124 napsal: @Quaress Ne - jenom když jsou natažené a korunka není v pozici 3 dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Pozdrav z mist s privetivejsim pocasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna @PavelH nosiš ich riadne navoľno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna @lemon asi mam ted mene oteklou ruku ale je pravda, ze radeji trosku na volno, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna B01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna před 2 hodinami, spiderer napsal: B01 Michale, jsou super!!! V létě udělají parádu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna před 3 hodinami, JirkaBilek napsal: Michale, jsou super!!! V létě udělají parádu! Dekuju, jsou perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondaSC45 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Tak jsem si dnes po dlouhém rozhodování udělal konečně radost, hodinky jsou naprosto fantastické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Trochu neštandardné Avengery na meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna V 3. 2. 2024 v 20:01, Ondazz napsal: tak to je parada Jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 11 hodinami, lemon napsal: Trochu neštandardné Avengery na meshi Nevypadá to vůbec špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna @shewcza vyprchalo to a zatim se znovu neobjevilo. treba jsem jenom nechal otevrenou korunku a uz se to nebude opakovat, doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna @Ondazz jo i to je možné. Díky za info a snad se to už neprojeví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondaSC45 Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Vůbec mi nevadí že chybí datumovka… nemůžu se na ně vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se