Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Hele borci, jak to je s těma keramickýma Breitlingenama? Černý hodinky ještě nemám a asi bych je unosil. Mám se toho bát a raději se dívat po starších modelech z oceli/titanu? Teda, jak vidím všechny svý omlácený hodinky, tak se toho fakt bojim. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno (upraveno)
V 29. 5. 2026 v 22:41, nickolas napsal:

Hele borci, jak to je s těma keramickýma Breitlingenama? Černý hodinky ještě nemám a asi bych je unosil. Mám se toho bát a raději se dívat po starších modelech z oceli/titanu? Teda, jak vidím všechny svý omlácený hodinky, tak se toho fakt bojim. 

Boj se Niky☺️

Upraveno uživatelem mlsoun1
Odesláno

Mám v merku nějaké ty Blackbirdy, ale ještě váhám. 
Kdyby tě kamarád neuměl přeprat, cinkněte, dojedu mu pomoct. A pak si dáme tvargle a pívo 😝

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

@nickolas Fakt chces tu cernou povrchovku? Kdyz cerny brajtle, sel bych do tech plasto-karbonovejch chrono quartz, tam neni co poskrabat:) Jo, Endurance Pro se to menuje. Az me definitivne nasere mechanika, taky do nich pujdu a myslim ze budu spoko.

Upraveno uživatelem Micey
  • Haha 1
Odesláno

Jako jo, u keramiky se bojim ze ji rozstrelim uplne. U DLC je jistota ze ho doskrabu. Vlastne vsechno mi rika abych se na to vybodl. Sice jsem ty Blackbirdy v patek v noci malem koupil, ale tesne pred cilem jsem to ubrzdil :D Ted jsem ve stavu dalsiho badani. 

Odesláno

Ty Night Mission Avengery jsou podle mě plnotučná keramika právě. A když tomu někdy urazím nožku, tak nové pouzdro bude stát raketu, tipuju. Oproti tomu titan s povrchovkou sice dodřu, o tom nemusíme spekulovat. Ale zase drsný hodinky, s drsnýma šrámama, od drsnýho života? Prostě když je v tobě ten dobrodruh, kterej je chvíli ve vzduchu, chvíli pod vodou, v džungli, nebo na skalách... Ty Blackbirdy s lehkou patinkou prostě odráží tu ošlehanou osobnost, s tím se nedá nic dělat. A to nějakej karbon s baterkou prostě neumí. A taky, bez mírné patinky už je neseženu, žejo :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...