Radek Cigi Odesláno včera v 18:25 Nahlásit Odesláno včera v 18:25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
nickolas Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami (upraveno) Hele borci, jak to je s těma keramickýma Breitlingenama? Černý hodinky ještě nemám a asi bych je unosil. Mám se toho bát a raději se dívat po starších modelech z oceli/titanu? Teda, jak vidím všechny svý omlácený hodinky, tak se toho fakt bojim. Upraveno před 22 hodinami uživatelem nickolas
nickolas Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Nic, jdu hledat titanový Blackbirdy 44. Ty od Jeronima jsem evidentně přehlíd 1
ABCDE Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Balthus Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lukáš3 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami před 15 hodinami, nickolas napsal: Nic, jdu hledat titanový Blackbirdy 44. Ty od Jeronima jsem evidentně přehlíd Já je nepřehlédl, jen mi je tady někdo vybral dřív @Honza789 - ještě je nechceš prodat??
SadClown Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
rudino11 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš3 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se