Ondazz Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září @Spongebob @Kluk jako buk pochopil jsem ze to jsou quartzky? pro zajimavost, pozna se to nejak ze vzhledu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září před 11 minutami, Ondazz napsal: @Spongebob @Kluk jako buk pochopil jsem ze to jsou quartzky? pro zajimavost, pozna se to nejak ze vzhledu? Já jsem co se týče Béček začátečník, ale automaty maj pod Coltem napis Automatic... moje Colty jsou quartz bez nápisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 26 minutami, Slim_brno napsal: Nádhera! jsem rád, že právě tyhle hodinky tady někdo má. Není to takový prvoplánový Breiling (nic proti prvoplánovým Brajtlím!). super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Já dneska rovnou dvoje Chrona se vrátili z Onyxu, tak se kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaell Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Ahoj skupino, můj první příspěvek na chronomag. Všechny vás zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září novej nejstarsi prirustek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září a pardon ze to zahmizuju, ale jeste novej naramek na modernejsi variantu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 2 hodinami, Ondazz napsal: a pardon ze to zahmizuju, ale jeste novej naramek na modernejsi variantu Sedí k tomu jak prdel na hrnec! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září V 18. 8. 2024 v 15:03, Balthus napsal: Romantika, kytičky a tak Ahoj mohl bys mi ty nebo kdokoli jiný sdělit rozdíl mezi těmito Colty a těma mýma? Viz foto.. já mám na cifru ten "vinyl" na sekundovce červenou šipečku, červený nápis Colt. Tah mám matny broušený a plochý. Jedná se tedy o nějaký novější model? Jde tedy jen o rok výroby? Tyto jsou taky quartz? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) @Spongebob jen co ja vim - ctvereckovy rucicky jsou starsi. taky mas novejsi hodinovku bez preruseni. On ma starsi pouzdro ktere ma oblejsi hrany. Taky ma Professional I naramek se strednim clankem vyssim, dilky rovne. ty mas uz Professional II se sikmymi dilky, ale porad jeste stejne sirokymi. Zda se ze on ma vsechny dilky lestene, ale delaly se i s lestenym stredem a brousenymi okraji, i opacne, i vsechny lestene. Ocicko na lunete ma ramecek, takze on ma jeste o jedno novejsi verzi, jeste starsi mela ocicko bez ramecku - coz taky znamena ze on ma uz superluminova, zatimco jeste ta starsi verze mela trituim, coz by bylo dnes uz vybite. Ja mam ten novej zlutej SO zrovna prave tu jeste predchozi verzi s tritiem. I tvoje korunka je novejsi s ploskami Upraveno 8. září uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Ondazz: díky za info! Jinak dnešní neplánované chrono B setkání v Sivice Daddy Beer Díky kolego za rychlej pokec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Taky dekuju, krasna nahoda a moc mily setkani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 14 hodinami, Ondazz napsal: @Spongebob Díky, za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září V 6. 9. 2024 v 9:38, Tenglis napsal: Nádhera! jsem rád, že právě tyhle hodinky tady někdo má. Není to takový prvoplánový Breiling (nic proti prvoplánovým Brajtlím!). super! Díky. Moc nás tu není, jedny jsem zahlédl myslím v inzerci, ale jinak je to dost peněz za (na první pohled) málo muziky, většina lidí si za ty love koupí raději Rolády Ale jsou to stylový chrona s parádním příběhem a mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Jedna dovolenková 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se