Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 10. 2015 v 10:04, Jörg8X napsal:

To je dobrý nápad, modré Avengery II bych bral, pěkné hodinky :)

já mám trošku strach z té výšky-docela dost působí na ruce jako pařez a stejnou strojovnu už taky mám,na druhou stranu mě ta masivnost trošku přitahuje :D

Odesláno (upraveno)

Ja si zatim nestezuju...a az jich odnosite tolik co ja-budete radi za placatejsi hodinky...tech futer co jsem vzal,v aute se vzdycky neco najde-o co se odrou...a tak podobne :)

Ale abych jen nehanil-avengeru jsem mel tak dneska uz mozna ke 20-ti kouskum a stejne si je zase koupim-jsou veliky,nepohodlny,ale jsou krasny a je to klasicky breitling ;) :)

Jo a ty sky bych asi pustil a avengery vzal-mel jsem oboje a avengery jsou o ligu vys si myslim...:)

Upraveno uživatelem snake
Odesláno
  V 11. 10. 2015 v 11:43, snake napsal:

Ja si zatim nestezuju...a az jich odnosite tolik co ja-budete radi za placatejsi hodinky...tech futer co jsem vzal,v aute se vzdycky neco najde-o co se odrou...a tak podobne :)

Ale abych jen nehanil-avengeru jsem mel tak dneska uz mozna ke 20-ti kouskum a stejne si je zase koupim-jsou veliky,nepohodlny,ale jsou krasny a je to klasicky breitling ;) :)

Jo a ty sky bych asi pustil a avengery vzal-mel jsem oboje a avengery jsou o ligu vys si myslim... :)

to je právě to co si zas nemyslím já-měl jsem v ruce titanový Avengery a co se týče nich,tak ty jsou o dost níž-ale věřím,že ocelové budou jinde :)

Odesláno
  V 11. 10. 2015 v 11:50, Juraj11 napsal:

to je právě to co si zas nemyslím já-měl jsem v ruce titanový Avengery a co se týče nich,tak ty jsou o dost níž-ale věřím,že ocelové budou jinde :)

Titanovky jsou trochu o necem jinem-jsou takovy nemastny neslany-protoze titan....ale ocelovy-ty jsou opravdu jinde ;)

Kazdopadne je potreba zkusit vsechno,aby mel clovek prehled ;)

Odesláno

Po dlhej dobe sa hlasim aj tu, z Anglicka a snad uz coskoro aj s novym prirastkom... :)

post-38180-0-30583600-1444670765_thumb.jpg

Odesláno

Nemít každý svoje kouzlo, tak tady s nima asi sotva denně vystrkujeme ruce a slintáme si po klávesnici :D

Ze dneška bohužel nic a už je šero, světla málo, ruka se třese...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...