Jiřina Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Gratuluji a btw máš parádní fotky!Děkuji všem. Btw. fotky jsou jen mobilem, na pořadný foťák nezbylo Upraveno 14. února 2015 uživatelem Jiřina
Ondrej71 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Gratulace k skvělým hodinkám. Sny se mají plnit
Jiřina Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Dnes je krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2015 uživatelem Jiřina
Jiřina Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Cestou do kanceláře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 je to supr gratuluju, užívej a zruš registraci na chmg, jestli si je teda chceš nechat
Jiřina Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 je to supr gratuluju, užívej a zruš registraci na chmg, jestli si je teda chceš nechat Nechat si je chci a rušit se mi nechce Ale zatím mne prodejní vlákno nechává chladným. Tedy kromě příslušenství. Je potřeba poridit kaučuk
Denjl Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Jo, PO na kaučuku sou bombový Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 No právě. Tak je potřeba šetřit
Jiřina Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Něco málo z dneška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Děkuji A mne se zase líbí ta druhá ...co člověk to nazor
African Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Mě se libi obě :-) kam pak jsi letěl, pokuď to neni tajné ?
ava Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Myslím, že sny se mají plnit nejen o Vánocích a ty si se nebál ani Mikuláše v létě. Já jsem ti moc nepomohl, spíš ti pouze poradil a nasměroval jsem tě.
Jiřina Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) African: neni to tajné. Do Barcelony. Mam tady meeting. Ten začal tím, ze jsem měl chvíli čas, šel fotit a když jsem chtěl udělat fotku co nejbliže oceánu, tak to skončilo zaplavením do půli lýtek Ava: ale i to se cení a nebýt naší diskuze, asi by to rozohodnuti nepadlo. Takže i díky tobě poprvé s "koulema" Upraveno 17. února 2015 uživatelem Jiřina
martin151 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Krasny pribeh , jinak ava kolem sebe siri omega nakazu :-)
ava Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Já jsem v tom nevinně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 25. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Jasně, ava za to nemůže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 gratuluju! :-)) koukám, že to avizované zdražení tu se spoustou "nerozhodných" docela slušně zamávalo, včetně mě :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se