Mike1212 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 ECCO bych taky podpořil. Asi dva roky používám starší model těch trainerů, co výše prezentoval laskajefajn. Jsou z jačí kůže, extrémně pohodlný, lehký a nosím je celoročně. ..
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 tak vies, vsetci mame ine preferencie, mne ide skor o kvalitnu obuv na bezne nosenie a aby to zvladli moje chore nohy a niekomu skor o sport alebo len desing... ale v kazdom pripade aj pre mna je to fajn, ze som sa nieco dozvedelPřesně, jak píšeš ... já preferuji obojí a jsem spokojen. ECCO bych taky podpořil. Asi dva roky používám starší model těch trainerů, co výše prezentoval laskajefajn. Jsou z jačí kůže, extrémně pohodlný, lehký a nosím je celoročně. .. Kluci, já vám do těch ECCO nechci kecat, ale před cca půl rokem jsem viděl v jejich obchodě, jak se vedoucí prodejny a přihlížející prodavačka velmi nevybíravě hádají se zákazníkem, který boty reklamoval (a tvrdil, že je nosil měsíc), od té doby jsem si o nich udělal obrázek a nikdy bych si tam boty nekoupil. Ale jak známo, všude je to o lidech, jejich boty jsem nikdy neměl tak nechci hodnotit kvalitu .
Mike1212 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Mám ještě další čtvery ECCO boty od letních pantoflí po teplé zimáky do sněhu a no problem. Vyšlapuju v nich tak 6 let a zatím jsem neměl důvod něco reklamovat, ale jak říkáš, je to o lidech. ..
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Jasně, nechci nějak ovlivňovat kupující, ale to je moje zkušenost a takhle bych reklamaci po měsíci nošení určitě řešit nechtěl. Jak jsem psal, tyto boty jsem nikdy neměl - ničím mne nezaujaly, další problém je velikost .
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Boty ECCO jsem nosil ještě za komunistů, byla to těžká podpultovka v Domě obuvi na Václaváku. Pak jsem měl pár párů i za kapitalistů. Všechny byly kožené, pohodlné a hodně vydržely. Za mě 1*.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 ako som uz spominal, mal so len letne sandale a spokojnost - takze urcite to risknem a uvidime....
railmaster Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Prihováram sa za Scarpy. Máločo mi na nohu sadlo lepšie ako ich výrobky, hoci vo vyšších členkových prevedeniach. Mám ale pomerne nízky priehlavok, pri footbalovej mohutnejšej nohe doporučujem ešte skúsiť Merrel. Upraveno 17. února 2015 uživatelem railmaster
rolas Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Vybrané boty Salomon, které uvádíš určitě neber, protože oba modely jsou sportovní a dělané pro běh především, ty speedcrossy ještě ok, to by šlo, ale je to škoda a podrážku zničíš rychle, ale ty S-lab sense určitě ne, sice to je papuč co ti dává pocit "ponožky s podrážkou", ale je to čistě běžecká obuv a chození v tom ti může být nepříjemné. Jako univerzální boty bych považoval momentálně Adidas, bohužel mám široké chodidlo a Salomon v tomto je pro mě výhodnější, na boty pro běh od nich nedám dopustit, ale pro normální chůzi/hory relax atd. bych osobně volil raději Adidas, ale snad někdy najdu model který mi bude vyhovovat . http://www.adidas.cz/obuv-terrex-boost/M29067.htmlhttp://www.adidas.cz/terrex-trail-cross-shoes/B44143.html
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 ja Adidas mam len jednu skusenost, a to PORSCHE desing, ale zdaju sa mi prilis take tvrde, neohybne. mam ich len do auta a na sport to vobec nebude pouzitelne....ale skusim niektore, ktore navrhujes a mozno mi nieco sadne.
MegaTenese Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Ja hlasuju pro ty Salewy mam podobne od Garmontu a na vylety, chozeni a lehkou turistiku jsou idealni. Obecne boty na behani nejsou urceny pro chuzy a zbytecne pak nici nohu.
CEGY Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 to Sphinxx: asi budu výjimečně trochu ot, ale nepřemejšlels Davide, vzhledem ke své váze o něčem více bytelnějším? Ale nevím teda, jak se v tom řídí.untitled.bmp
Sphinxx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Vybrané boty Salomon, které uvádíš určitě neber, protože oba modely jsou sportovní a dělané pro běh především, ty speedcrossy ještě ok, to by šlo, ale je to škoda a podrážku zničíš rychle, ale ty S-lab sense určitě ne, sice to je papuč co ti dává pocit "ponožky s podrážkou", ale je to čistě běžecká obuv a chození v tom ti může být nepříjemné. Jako univerzální boty bych považoval momentálně Adidas, bohužel mám široké chodidlo a Salomon v tomto je pro mě výhodnější, na boty pro běh od nich nedám dopustit, ale pro normální chůzi/hory relax atd. bych osobně volil raději Adidas, ale snad někdy najdu model který mi bude vyhovovat . http://www.adidas.cz/obuv-terrex-boost/M29067.htmlhttp://www.adidas.cz/terrex-trail-cross-shoes/B44143.html Rolande, zajímal by mě Tvůj názor na ty moje: http://www.stany-spacaky.com/obuv-panska-nizke-trekovky/salomon-x-over-ltr-gtx-1415/?ids=0;2&gclid=CO2rssn138MCFQrpwgodkA4Ang Klidně do SZ, vím, že hodně běháš/chodíš po horách a Salomon Ti je docela blízkej. Díky! to Sphinxx: asi budu výjimečně trochu ot, ale nepřemejšlels Davide, vzhledem ke své váze o něčem více bytelnějším? Ale nevím teda, jak se v tom řídí.untitled.bmp Martine, Tebe s váhou nedoženu, ale jinak nejsou zlý, nějaká osobní zkušenost ? To sis koupil do práce ? To musí bejt šichta ...
CEGY Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Martine, Tebe s váhou nedoženu, ale jinak nejsou zlý, nějaká osobní zkušenost ? To sis koupil do práce ? To musí bejt šichta ...No, kdyby měli vibram a byly z černýho poníka, tak bych přemejšlel. Ale musely by mít ještě pásek přes patu, to kvůli bezpečnosti. Jinak ve stejných jsem kdysi viděl nějakýho holandských tiráka.
Sphinxx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Martine, podobný jsem už u tiráka viděl taky, ale klasický dřevo, nicméně si myslím, že řídit se v tom opravdu nedá, takže to maj asi jen jako přezůvky. Já řídím výhradně v těchto A - Climacool - vzdušný, perfektně ohebný botky, skoro bačkory.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 tak som bol nejake skusit, ale mne na dlzku chodidla aj sedia, skor ta sirka je malo!ach joo
ivan_989 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Ja mam voci ecco semiiracionalne zabrany. Parkrat som si ich skusal (oblekovky) a ziadne mi nesadli. Vyzor nicmoc. To vyrazene ecco logo na nich nicmoc.Mozno sportove / volnocasove su ok, k tym som sa nedostal.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 no ja uz nemam ani nejake sny o desingu - aby to bolo dost siroke a pohodlne a dobre nositelne....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 tak som to zacal riesit - kupil som si nejake Ecco a Nike topanky a uvidime, co sadne a co nie!
vE13Lius Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) Co jsi nakonec pořídil? Já jsem koupil Ecco O2 - je to neuvěřitelně krásně udělaná bota, pohodlná, sedí jak víno, funkční je a jak krásně ladí s řemenem , jen mám trošku obavy z té jačí kůže, zdá se mi dost měkká, to jestli vydrží ale asi ukáže až čas. Všem tedy děkuji za rady, nasměrovali jste mě na dobrou cestu :-). Upraveno 2. března 2015 uživatelem vE13Lius
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se