Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ECCO bych taky podpořil. Asi dva roky používám starší model těch trainerů, co výše prezentoval laskajefajn. Jsou z jačí kůže, extrémně pohodlný, lehký a nosím je celoročně. ..

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak vies, vsetci mame ine preferencie, mne ide skor o kvalitnu obuv na bezne nosenie a aby to zvladli moje chore nohy a niekomu skor o sport alebo len desing... ale v kazdom pripade aj pre mna je to fajn, ze som sa nieco dozvedel

Přesně, jak píšeš ... já preferuji obojí a jsem spokojen.

ECCO bych taky podpořil. Asi dva roky používám starší model těch trainerů, co výše prezentoval laskajefajn. Jsou z jačí kůže, extrémně pohodlný, lehký a nosím je celoročně. ..

Kluci, já vám do těch ECCO nechci kecat, ale před cca půl rokem jsem viděl v jejich obchodě, jak se vedoucí prodejny a přihlížející prodavačka velmi nevybíravě hádají se zákazníkem, který boty reklamoval (a tvrdil, že je nosil měsíc), od té doby jsem si o nich udělal obrázek a nikdy bych si tam boty nekoupil. Ale jak známo, všude je to o lidech, jejich boty jsem nikdy neměl tak nechci hodnotit kvalitu :) .

Odesláno

Mám ještě další čtvery ECCO boty od letních pantoflí po teplé zimáky do sněhu a no problem. Vyšlapuju v nich tak 6 let a zatím jsem neměl důvod něco reklamovat, ale jak říkáš, je to o lidech. ..

Odesláno

Jasně, nechci nějak ovlivňovat kupující, ale to je moje zkušenost a takhle bych reklamaci po měsíci nošení určitě řešit nechtěl. Jak jsem psal, tyto boty jsem nikdy neměl - ničím mne nezaujaly, další problém je velikost :) .

Návštěvník Kamil
Odesláno

Boty ECCO jsem nosil ještě za komunistů, byla to těžká podpultovka v Domě obuvi na Václaváku. Pak jsem měl pár párů i za kapitalistů. :) Všechny byly kožené, pohodlné a hodně vydržely. Za mě 1*.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ako som uz spominal, mal so len letne sandale a spokojnost - takze urcite to risknem a uvidime....

Odesláno (upraveno)

Prihováram sa za Scarpy. Máločo mi na nohu sadlo lepšie ako ich výrobky, hoci vo vyšších členkových prevedeniach. Mám ale pomerne nízky priehlavok, pri footbalovej mohutnejšej nohe doporučujem ešte skúsiť Merrel.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

Vybrané boty Salomon, které uvádíš určitě neber, protože oba modely jsou sportovní a dělané pro běh především, ty speedcrossy ještě ok, to by šlo, ale je to škoda a podrážku zničíš rychle, ale ty S-lab sense určitě ne, sice to je papuč co ti dává pocit "ponožky s podrážkou", ale je to čistě běžecká obuv a chození v tom ti může být nepříjemné.

Jako univerzální boty bych považoval momentálně Adidas, bohužel mám široké chodidlo a Salomon v tomto je pro mě výhodnější, na boty pro běh od nich nedám dopustit, ale pro normální chůzi/hory relax atd. bych osobně volil raději Adidas, ale snad někdy najdu model který mi bude vyhovovat  :crying_anim: .

http://www.adidas.cz/obuv-terrex-boost/M29067.html

http://www.adidas.cz/terrex-trail-cross-shoes/B44143.html

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja Adidas mam len jednu skusenost, a to PORSCHE desing, ale zdaju sa mi prilis take tvrde, neohybne. mam ich len do auta a na sport to vobec nebude pouzitelne....

ale skusim niektore, ktore navrhujes a mozno mi nieco sadne.

Odesláno

Vybrané boty Salomon, které uvádíš určitě neber, protože oba modely jsou sportovní a dělané pro běh především, ty speedcrossy ještě ok, to by šlo, ale je to škoda a podrážku zničíš rychle, ale ty S-lab sense určitě ne, sice to je papuč co ti dává pocit "ponožky s podrážkou", ale je to čistě běžecká obuv a chození v tom ti může být nepříjemné.

Jako univerzální boty bych považoval momentálně Adidas, bohužel mám široké chodidlo a Salomon v tomto je pro mě výhodnější, na boty pro běh od nich nedám dopustit, ale pro normální chůzi/hory relax atd. bych osobně volil raději Adidas, ale snad někdy najdu model který mi bude vyhovovat  :crying_anim: .

http://www.adidas.cz/obuv-terrex-boost/M29067.html

http://www.adidas.cz/terrex-trail-cross-shoes/B44143.html

Rolande, zajímal by mě Tvůj názor na ty moje: http://www.stany-spacaky.com/obuv-panska-nizke-trekovky/salomon-x-over-ltr-gtx-1415/?ids=0;2&gclid=CO2rssn138MCFQrpwgodkA4Ang

Klidně do SZ, vím, že hodně běháš/chodíš po horách a Salomon Ti je docela blízkej. Díky!

to Sphinxx: asi budu výjimečně trochu ot, ale nepřemejšlels Davide, vzhledem ke své váze o něčem více bytelnějším? Ale nevím teda, jak se v tom řídí.attachicon.gifuntitled.bmp

Martine, Tebe s váhou nedoženu, ale jinak nejsou zlý, nějaká osobní zkušenost :D ? To sis koupil do práce :lol2: ? To musí bejt šichta ...

Odesláno

Martine, Tebe s váhou nedoženu, ale jinak nejsou zlý, nějaká osobní zkušenost :D ? To sis koupil do práce :lol2: ? To musí bejt šichta ...

No, kdyby měli vibram a byly z černýho poníka, tak bych přemejšlel. Ale musely by mít ještě pásek přes patu, to kvůli bezpečnosti.

Jinak ve stejných jsem kdysi viděl nějakýho holandských tiráka.

Odesláno

Martine, podobný jsem už u tiráka viděl taky, ale klasický dřevo, nicméně si myslím, že řídit se v tom opravdu nedá, takže to maj asi jen jako přezůvky. Já řídím výhradně v těchto A - Climacool - vzdušný, perfektně ohebný botky, skoro bačkory.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak som bol nejake skusit, ale mne na dlzku chodidla aj sedia, skor ta sirka je malo!

ach joo

Odesláno

Ja mam voci ecco semiiracionalne zabrany. Parkrat som si ich skusal (oblekovky) a ziadne mi nesadli. Vyzor nicmoc. To vyrazene ecco logo na nich nicmoc.

Mozno sportove / volnocasove su ok, k tym som sa nedostal.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

no ja uz nemam ani nejake sny o desingu - aby to bolo dost siroke a pohodlne a dobre nositelne....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak som to zacal riesit - kupil som si nejake Ecco a Nike topanky a uvidime, co sadne a co nie!

Odesláno (upraveno)

Co jsi nakonec pořídil? 

Já jsem koupil Ecco O2 - je to neuvěřitelně krásně udělaná bota, pohodlná, sedí jak víno, funkční je a jak krásně ladí s řemenem :wub: , jen mám trošku obavy z té jačí kůže, zdá se mi dost měkká, to jestli vydrží ale asi ukáže až čas. 

Všem tedy děkuji za rady, nasměrovali jste mě na dobrou cestu :-). 

Upraveno uživatelem vE13Lius

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...