Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všici,

jelikož se nacházím v podobné situaci jako kdysi Baker, při výběru telefonu, rozhodl jsem se založit tohle vlákno.

Sháním už docela dlouho boty, sportovně volnočasový styl, nebudu v nich dělat žádné psí kusy, na to mám jiné, ale potřebuji aby vydržely i nějakou tu procházku přírodou, aby byly barevný a to je asi tak všechno, nemáte prosím nějak typ?

Moc se v botách, respektive značkách neorientuji, jak je na tom která s cenou/kvalitou a tak.

Docela se mi líbí Nike Air, ale jelikož se pohybuji lehce nad 100Kg, nevím, jak dlouho by v nich ten vzduch vydržel. Kdysi je měl brácha a po chvíli vzduchová kapsa praskla, pak když do toho natekla voda, děsně to vrzalo a boty za spoustu tisíc byly nepoužitelné, navíc byl brácha daleko lehčí. I ty nové Adidas Springblade se mi libí, ale zase nevím, co ty packy na moji váhu.

Přidávám pár kusů, které by se mi asi tak líbily. 

Za každou radu, nápad, zkušenost budu vděčný. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty poslední boty už bych měl doma, kdybych si byl jistej, že ty pacičky nezačnou po chvíli upadávat :-D.

Ty poslední boty se ti líbí, jo? Dyť to vypadá, jak když někdo šlápnul do žvejkaček.  :eek:

Odesláno (upraveno)

Ulítlý boty dělá taky New Balance. http://www.sportisimo.cz/panske-boty/#new-balance=42 ,pak jsou retro Adidasy, Nike, myslim i Botas

Ideální kompromis město/příroda/všechno sou tyhle, ale už jsou skoro vyprodaný... http://www.sportisimo.cz/new-balance/mo989gt/44973/ nebo http://www.sportisimo.cz/merrell/sedona-gtx-m/95307/

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno (upraveno)

Děkuju, mrknu na ně. 

Ulítlý boty dělá taky New Balance. http://www.sportisimo.cz/panske-boty/#new-balance=42 ,pak jsou retro Adidasy, Nike, myslim i Botas

Ideální kompromis město/příroda/všechno sou tyhle, ale už jsou skoro vyprodaný... http://www.sportisimo.cz/new-balance/mo989gt/44973/ nebo http://www.sportisimo.cz/merrell/sedona-gtx-m/95307/

To je bezva odvaz  :lol2: .

Všechny jsou ošklivý! Kup si radši tohle:

Upraveno uživatelem vE13Lius
Návštěvník YPO
Odesláno

Vždyť tu vlákno o botách je!

Chronomag je mrtvej .... neustál nájezd mimozemských civilizací .... je potřeba ho smazat a začít znovu .... 50000,- roční poplatek

Odesláno (upraveno)

Ale o tom, jaké kdo nosí, tam jsem to nechtěl zasírat. Pokud ale mod uzná, že to patří tam, nechť to prosím přesune. A probírali se tu už horší věci kucí, tak mi v tom nedělejte bordel, tohle je pro mě životně důležitá věc - boty. A abych nějak objasnil, proč chci barevný boty, je to proto, že nosím řemen viz příloha a vlastně tak celkově nosím divný věci, tak abych ladil...  :photo:  :cheers:

Vždyť tu vlákno o botách je!

Upraveno uživatelem vE13Lius
Odesláno

Abych začal od kraje: Ty chceš v tomhle opravdu mezi lidi??

jako třeba  do práce, obchodu, a ještě za světla??

Já když takové věci vidím v obchodě, tak se vždy zamyslím, kdo to tak asi nosí.

To je snad už lepší na naše klasická "softshelka" jako denní oděv.

Já bych trochu ubral na matroši a koupil klasickou  casual botičku.

Navíc při tebou proklamované postavě 100+.. ti už asi nebude 15, takže troch střídmosti jen prospěje.

Ale proti gustu-

Navíc to máš docela sebranku- běh, atletika, lehké treky..  

Odesláno

Byl bych moc rád kdybys vyzkoušel ty Adidas Springblade, mi se taky moc líbí. Jinak všechna cos postnul jsou ok.

Já mám tyto a max spokojenost, samozřejmě do práce v nich chodím, přece nebudu chodit jak pytel v polobotkách, či jiných hrůzách co tu vidím ve vlákně co má kdo obuté. Mám 50, přece si nebudu hrát na dědu..... 

http://www.salomonsport.cz/katalog/zbozi/beh--atletika-a-bezecke-vybaveni/bezecke-boty-krosove_413/panske_1653/produkt/bezecke-boty-salomon-xr-mission-cs-327052-zelene

Odesláno

Chronomag je mrtvej .... neustál nájezd mimozemských civilizací .... je potřeba ho smazat a začít znovu .... 50000,- roční poplatek

mám taky ten dojem

Odesláno (upraveno)

jav o rikam porad jak nejezdis v bmw nenosis loaky nebo redwingy dziny z raw denimu nepijes rum a nehulis doutniky tak sem nemas co lezt..

vono je to těžký ve vlákně Ostatní diskuze... :cheers:

Edit: a málokdo neladí boty k řemenu... :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Jen pro upozornění, tyto boty od Adidasu nosím již od roku 2005 - konkrétně tuto odpruženou podrážku ... a SpringBlade byl poslední model s velkým zklamáním!!! Měl jsem přesně tyto červeno-bílé a v červeném poli jež jsem označil se mi při denním nošení protrhly. Stalo se to po více, jak půl roce, reklamace neuznána. Nutno dodat, že jsem boty nosil denně a při mé váze 124kg dostaly záhul. Sečteno podrženo - boty za 4.790,-Kč a po půl roce KO. Tak jsem se nas**l a koupil Salomony, tak snad budou držet. Je to tento model: http://www.stany-spacaky.com/obuv-panska-nizke-trekovky/salomon-x-over-ltr-gtx-1415/?ids=0;2&gclid=CO2rssn138MCFQrpwgodkA4Ang

Odesláno

Já nevím kluci, mě je před tou zdí docela dobře  :smile_anim:.

15 mi není ale do volnostylu Jeremyho jsem taky ještě nedorostl, softshellku jako denní oděv taky nenosím, ale nevadí mi to, když potřebuju do práce, nebo školy vypadat formálně tak to umím, ale ve volným čase mám rád barvy a pohodu, vlastně mi téměř všechny casual botky přijdou nudný, že sem jich teda moc neviděl, kvůli těm, který mi nudný nepřišli, bych musel prodat ledvinu a to se mi zatím nechce. 

Abych začal od kraje: Ty chceš v tomhle opravdu mezi lidi??

jako třeba  do práce, obchodu, a ještě za světla??

Já když takové věci vidím v obchodě, tak se vždy zamyslím, kdo to tak asi nosí.

To je snad už lepší na naše klasická "softshelka" jako denní oděv.

Já bych trochu ubral na matroši a koupil klasickou  casual botičku.

Navíc při tebou proklamované postavě 100+.. ti už asi nebude 15, takže troch střídmosti jen prospěje.

Ale proti gustu-

Navíc to máš docela sebranku- běh, atletika, lehké treky..  

Jsou dobrý viď?! Chtělo by to na ně referenci, jak s těma packama, moc nevěřím tomu, že to bude držet. O značně Salomon vím, díky. Míval jsem kdysi XT Wings, ale celkem rychle se mi roztrhaly, tak dobré vědět, že jsi spokojen, mrknu na ně. 

Byl bych moc rád kdybys vyzkoušel ty Adidas Springblade, mi se taky moc líbí. Jinak všechna cos postnul jsou ok.

Já mám tyto a max spokojenost, samozřejmě do práce v nich chodím, přece nebudu chodit jak pytel v polobotkách, či jiných hrůzách co tu vidím ve vlákně co má kdo obuté. Mám 50, přece si nebudu hrát na dědu..... 

http://www.salomonsport.cz/katalog/zbozi/beh--atletika-a-bezecke-vybaveni/bezecke-boty-krosove_413/panske_1653/produkt/bezecke-boty-salomon-xr-mission-cs-327052-zelene

Jak poznat, že je něco pořádnýho? Díky za tip. 

To je nuda gougy  :lol2:.

Pokud ne přímo tenisky, tak toto je to nejbarevnější na co se cítím :D

attachicon.gif840014_58707_DAM.jpg

Jo!

jav o rikam porad jak nejezdis v bmw nenosis loaky nebo redwingy dziny z raw denimu nepijes rum a nehulis doutniky tak sem nemas co lezt..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...