siki Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Miluji ošklivé Ve stáří podceňovat ceptor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Miluji ošklivé Ve stáří podceňovat ceptor.dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 dost dobrý skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Miluji ošklivé :)Ve stáří podceňovat ceptor. Príjemné spomienky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Príjemné spomienky co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 co? Priateľu, tie hodinky som na ruke nosil 2,5 roka, a celkom mi vyhovovali, a tým svojím príspevkom, si mi ich pripomenul, ale už je to nejakých 5 rokov, čo som ich predal, možno viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 OK. I sledovat nyní zápas házená Norsko vs Chorvatsko. Trenér Norsko má bohaté SmartWatch - mohl být viděn na úzké-up. Je to jen, že to později, a moje levné CASIO je naprosto přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 moc hezké hodinky hlavně ta kombinace s kovem a to WR 200 :333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 moc hezké hodinky hlavně ta kombinace s kovem a to WR 200 :333to není ovšem kov, ale probarvený plast...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Myslím že je to opravdu kovový bezel nasazený na plastovém těle hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Myslím že je to opravdu kovový bezel nasazený na plastovém těle hodinek.takže to vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Myslím že je to opravdu kovový bezel nasazený na plastovém těle hodinek.Asi máš pravdu, sorry. Píší resinové pouzdro s ocelí. http://www.casio-europe.com/de/produkte/uhren/funkuhren/wv-200de-1aver/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Na tenhle model jsem před pár lety koukal. Líbil se mi RC + 200M + opravdový illuminátor + možnost měnit zobrazení data mmdd/ddmm. Škoda jen hodinového rozsahu stopek a timeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 klasický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Dnes Seiko..... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 kde ty seika kupujete chlapy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Dnes Seiko..... Nejsi sesynchronizovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Nejsi sesynchronizovany. IMG_8175.JPGA ty nie si plne nabitý... Moje boli v stolíku, tak nesynchronizovali... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se