filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Při pohledu na ty tvoje Seika se mi vždycky rozbuší srdce.
filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Tak snad te nebudu mit nekdy na svedomi.
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Casio F-30 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Casio F-30 IMG_4290.JPG IMG_4292.JPGOOO, to jsem ani netušil, že někdo na fóru má. Na malou ruku parádní!
t2 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Mám je taky, ale v jiné barevné kombinaci. Zrovna před pár dny jsem chtěl vyndat baterku. Ale nešlo to se do nich dostat. Tak jsem zvolil destruktivní metodu a na jedné straně uřízl pásek. Ale ten modul je děsnej. Čím levnější tím horší. Asi se u tohoto typu s výměnou baterky moc nepočítá. Ale já chtěl modul zachránit za každou cenu.
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Oteviraji se trochu nestandardne, ale jde to. Uz jsem to tu jednou popisoval: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81205-jaké-digitálky-máte-dnes-na-ruce/?p=1523137
Frostie Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Paráda, a navíc, zdá se, obojí plně funkční!
lub Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 nejlepší digi, dnes vyjímečně v kanclu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem Sacíbagr
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Už ti něco řekly?...jj, xkrát.
Návštěvník Mitak Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-) image.jpeg ...supr winder!
Hantronix Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-)image.jpegNo to je super sbírka.Ale nějak ji na tom ebayi nemůžu najít. Můžeš sem hodit odkaz? Taky bych si něco vybral.
gaPPak Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Mc Fly 53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Svítím si s CASIO W215 H: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se