Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Hustý, to je přesně on! A dokonce i s pásama!

Mám v rukávu ještě jedno eso většího kalibru, budete koulet vočadla. Snad do týdne...

Lemon face ? :)

Tak je to tady, ani jste nemuseli týden čekat. Esem většího kalibru jsem myslel ten buldozer FIAT. To jsem ještě netušil, že dnes po obědě dvakrát zazvoní zvonek...

post-33141-0-50775700-1493738897_thumb.jpg

P.S.: Škoda, že ty buldozery nejsou taky ve stavu mint...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to tady, ani jste nemuseli týden čekat. Esem většího kalibru jsem myslel ten buldozer FIAT. To jsem ještě netušil, že dnes po obědě dvakrát zazvoní zvonek...

attachicon.gifIMG_9960.JPG

P.S.: Škoda, že ty buldozery nejsou taky ve stavu mint...

Do toho cervenyho Fiata me kdysi vytekla baterka, doted si pamatuju jak jsem byl smutnej. Bagr s prevodovkou, to bylo neco... A Seika taky super .-) Tady to zacina byt jako navrat do detstvi...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ten buldozer jsem měl taky, možná ještě někde je, musím ho zkusit najít...pak jsem měl ještě takový ruský jakoby lunochod, celkem velké monstrum, co se dalo naprogramovat (např. 5 kroků vpřed, zatočit vpravo, 3 kroky vpřed, zatočit vlevo, 4 kroky vzad)...programovalo se to pomocí klávesnice a rok výroby musel být max. tak 1990. Nevím, kde skončil, neviděl jsem ho nikdy ani na Ebay a nikde...jen vím, že ho pohánělo snad 8 velkých špalků baterií, které v něm vydržely tak asi půl hodiny :-)

Ty Seika jsou moc pěkný...poslední dobou oceňuji takové hodinky čím dál víc, jak mi čím dál víc záleží na kvalitě věcí...z dnešního pohledu mě ale jakoby zaráží, že Casio dělalo plastová pouzdra, co se tvářila jako kov, už hluboko v osmdesátých letech...do dnešní doby mi to sedí, ale osmdesátky mám ještě spojené s tím, že se dělaly věci pořádně, což zrovna Casio moc nepotvrzuje.

Odkaz ke komentáři

Lunochod jsem neznal. Perfektní hračka.

Já mám dnes na ruce šestsetčtyřicítky Casia. Nová seika tam byla jen chvíli. Bál jsem se, že je poškrábu, tak jsem je zase zabalil do bublinkové fólie a bezpečně uložil do kapsy montérek.

Jak kdysi řekl jeden moudrý muž: "Hodinky, které se bojíš nosit, jsou ti na hovno."

post-33141-0-86930800-1493747755_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

K tomu programovatelnému lunochodu jsem před časem viděl pěkné video:

Díky za ten odkaz, to je přesně ta hračka, kterou jsem měl..a docela si to i pamatuju dobře, koukám..akorát ty špalky jsou tam jen 4 :-)

...a jinak koukám, že je tu čím dál víc digi nadšenců...před několika lety nás tu moc nebylo a ještě si tu z nás ostatní většinou dělali srandu...že by se blýskalo na lepší digi časy? :-)

Odkaz ke komentáři

No hosi musim sa pridat do diskusie:)

Cim dalej tym krajsie fotky, navrat do 80-90 tych rokov, no nostalgia jak svina:)

Perfektne digisky tu vsetci mate:)

Este k tomu tie hracky, skoda ze tie moje su uz davno tatam.

Supajte sem dalsie a dalsie a dalsie, samozrejme mozu byt aj veterany:)

Odkaz ke komentáři

Tak to já sháním ... zatím marně ... SEIKO D229-5000 :(

attachicon.gifSeikoD229-2_zps21f9d033.jpg

Zde -pokud by nevadily ve verzi 5030 . Jen je treba osefovat "nemecko"...

Ja si procvicim trpelivost nez mne tato verze 5000 dorazi (jednou za cas rodinnej balik).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...