Snekofon Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Ďalší vergeľ vstáva z mŕtvych Tak zrovna tyto bych ani s nadsazkou za vergel naoznacil, ikdyz mam vyhrady vuci jejich trzni cene a tomu co predstavuji... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak zrovna tyto bych ani s nadsazkou za vergel naoznacil, ikdyz mam vyhrady vuci jejich trzni cene a tomu co predstavuji... :-)Ber to ako vtip, robím si srandu Ja som taký srandista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Základ pre G-Shock, a aj také sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Deska moje nejnovější: SA 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Deska moje nejnovější: SA 500z20190310_111047.jpgParádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Deska moje nejnovější: SA 500z20190310_111047.jpgMôže byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 t2: Netradiční Casio v barvě sklíčka, pouzdra i jemného tahu.. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ale ten remienok, to vyzerá, ako keby bol prepletený, taká štruktúra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Přes víkend mi dělají radost Twincepty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Přes víkend mi dělají radost Twincepty..Jedny som kedysi dávno dostal, ako darček, ale rozbil som ich, nechtiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Dneska takhle: Upraveno 12. března 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 t2: Digitalky pro kubánské občany. Tuhle jednoduchost mám rád... Moc pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 t2: Digitalky pro kubánské občany. Tuhle jednoduchost mám rád... Moc pěkný kousek.Aj Fidel také nosil, hejže?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jestli Fidel, to nevím. Ale já nosil jejich českou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Zaujímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Dnes mi dorazily Casio A168WE. Mám z nich radost a děkuji místnímu členovi Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Dnes mi dorazily Casio A168WE. Mám z nich radost a děkuji místnímu členovi Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkDo psej matere Ešte koľko hodiniek, ktoré som už kedysi dávno mal, tu ešte uvidím??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak tyhle si můžeš klidně pořídit i teď. Jen mě překvapilo, že oproti např. F91 mají takový zrnitý display. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 A další zajímavou věc jsem zjistil v nich, když sem se chtěl pokochat tím modrým podsvícením. Po stisknutí tlačítka světla jde slyšet takové slabé vysokofrekvenční pískání. Přes den jsem to nevnímal, ale slyšet to jde hezky, v tichu tak 25 cm od ucha. S tím jsem se ještě nesetkal Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se