siwi Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Sluší se ještě napsat, že sedmimelodiové Kesselky byly s kvalitou hodně na štíru. Ale tyhle novější varianty na tom byly ještě o level hůř. V praxi to znamená, že se v podstatě nedají vůbec nosit, protože ke stisku tlačítek dochází už jen pohledem
jendazhor Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Existují různé způsoby měření teploty. A já dnes použil to sentimentální. Casio TS-150 "Thermometer Worldtimer" cca z roku 1986.
Gombo Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Po vymene baterky slapu zas jak za mlada.
jendazhor Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Pěknej kousek broušeného kovu. U názvu Microma mi hned vyskočila vzpomínka na takřka špionážní pidi foťáky Mikroma z přerovské Meopty, co používaly poloviční výšku kinofilmu. Taky zajímavý střípek historie.
Gombo Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 (upraveno) jendazhor To to si sem mal co dat.Uz mi hori “gugl” lebo jak som ten fotak zbadal, tak ho musim mat. Dnes vetram primky Upraveno 19. července 2020 uživatelem Gombo
Lucky Lucaso Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 13 hodinami, t2 napsal: Dneska stříbrňáky s databankou: Tyhle casia jsou fakt paradni. Jako malej jsem je mel. Pak se mi tusim ulomil roh pouzdra, v miste kde je stezejka. Takze skoncili buh vi kde. Zrovna nedavno jsem si je guglil a premyslim ze bych si je z nostalgie taky poridil. Jsou to pecky
t2 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Jdi do nich! Jsou to skvělý digi. A ještě se dají sehnat na ebay, zatím.
Lucky Lucaso Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 No a ty nemas v planu se jich zbavit?
jendazhor Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 8 hodinami, Gombo napsal: jendazhor To to si sem mal co dat.Uz mi hori “gugl” lebo jak som ten fotak zbadal, tak ho musim mat. Dnes vetram primky Jako náctiletý jsem tím foťákem i fotil. Jen byl problém do něj v temné komoře stříhat kinofilm na poloviční výšku. Ale někde se tehdy snad i ty předstříhané filmy prodávaly. Na webu jsou i fotky focené tímhle strojkem. Je tam většinou dost znát hrubost zrna, vzhledem k malému formátu filmu a následnému zvětšování při vyvolávání filmů. Ty jejich další "stereo" verze už jsem nezkoušel. A abych nebyl mimo téma, dnes Casio DW-3100 s značně do*ebaným sklíčkem. Na tomhle modelu se v animacích a funcích stopek vyřádili.
noro.svk Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Ešte foto kompasu a zozadu, majú šrobovacé dínko.
t2 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 8 hodinami, Lucky Lucaso napsal: No a ty nemas v planu se jich zbavit? Sám mám málo, jen zlatý a stříbrný úloženky, pak ty na fotce a jedny černý co teď dostávaj novou klávesnici a poslední stříbrný s WR co mají klávesnici taky před výměnou. Takže bych potřeboval ještě jedny černý s WR. Takže zatím se není čeho zbavovat. Teď se zbavuju F 28W, ty mám třikrát.
tano Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Odesláno 20. července 2020 Dnes většinu dne slunečno, na chvíli se zatáhlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se