Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tak, to reseni kalendare je neobvykle a zajimave, parada. Lezely nedavno nepovsimnuty na buyee tak jsem taky neodolal. Takze se cekame.

Odesláno

siwi: dík 🙂.. akai: gratuluji.. hodinky jsou právě tímto kalendářem neobvyklé a zajímavé.. Už se těším, až je se také hodíš.. Protože u těch mých bylo horší pouzdro.. poprosil jsem Jirku aby mi nějaké pohlídal a zakoupil.. což se povedlo. Tímto mu za to ještě jednou děkuji..

Odesláno

Diky. Asi na tom s pouzdrem budu podobne viz... Zatim je me teseni obrneno trpelivosti, protoze je odtamtad dostat k nam je na dele(je jich tam vicero) nechci-li dph.
Zda jsem za ne dal moc ci ne je asi subjektivni, -no mne se to zdalo primerene. Nu vsak posudte sami...
Tve sou opravdu paradnicke, a je fajn ze to zde takto funguje, gratuluji jeste jednou k takovemuto dobremu konci.
Sem zvedav jak na tom budou ty me, zatim vidim jen toto... -neni to na ruce tak to aspon schovam...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dnes jsem si při svém volnu užíval Casio DW-1000, mod. 280.. Jsou to moc líbivé hodinky se "zrcadlovým" efektem. Pokaždý je fotka trochu jiná. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

...jj tyto lze videt znovu a znovu -vzdy potesi.

No a ja musim, nove nabytymi a plne zprovoznenymi, aspon troskou prispet i zde... 

Odesláno

...jj tyto lze videt znovu a znovu -vzdy potesi.
No a ja musim, nove nabytymi a plne zprovoznenymi, aspon troskou prispet i zde... 

Ty se ti povedly!

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 13 hodinami, Gombo napsal:

Teda ty BULERy jsou parádní. Celkově je jejich vzhled pěkně vyvážený. Jak barevně, tak tvarově. A ikonky v rámečcích vypadají pěkně.
Timer možná lépe vystihují ikonky, resp. piktogramy, na Certinách a Yema, ale zase ten záměrný kříž na Bulerech vypadá krutopřísně....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...