t2 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Samé pěkné kousky , ale kombinace Casia a Vlašimi u mne vede . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 No jo, mají tam moc prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Včera (konečně) oživené, dnes na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 3 hodinami, MartyH napsal: Včera (konečně) oživené, dnes na ruce. Gratulujem, pekný kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Skratenie tahu bolo utrpenie, tak ich chvilu ponosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Dnes mi na ruce zakotvily tyto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Zdravím všetkých. Po oživení dnes na ruke tieto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Zdravím všetkých. Po oživení dnes na ruke tieto.Gratuluji k super práci! Jsou parádní a přiznám se, že je vidím asi poprvé. Fakt hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 9 hodinami, bleriot11 napsal: Hmmmm, pekné. Tak isto aj perák v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 21 hodinami, Lisky napsal: Hmmmm, pekné. Tak isto aj perák v pozadí To není Pérák.. To je Jawa 500 OHC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Stav sice nic moc, ale radost z dnešního oživení mi to vynahrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 7 hodinami, Olin.uj napsal: To není Pérák.. To je Jawa 500 OHC.. Tak tak,jawa 500ohc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 V 22. 9. 2023 v 8:55, bleriot11 napsal: Jééé... Montana. Ty mám taky. Mám k nim nostalgický vztah. Tyto hodinky asi můžou za to, že sbírám digitálky s kalkulačkou. Je to starý příběh, který započal ještě před revolucí. Už nevím přesně, ale bylo to asi roku 1986, když mě oslovila jedna opálenější spoluobčanka před prodejnou Tuzex v Hodoníně a nabídla mi tyto hodinky s kalkulačkou a 7 melodiemi. Jediné, co na nich uměla ovládat, bylo to pouštění melodií. To asi aby ukázala, jak hrají. A chtěla za ně 350,- Kčs. Já jsem však u sebe tolik neměl. Ale vzhledem k tomu, že tehdy jsem byl v 7. třídě ZŠ, tak jsem byl v Tuzexu pochopitelně s rodiči. Takže jsem ukecal rodiče a částečně i "obchodnici" a ta přistoupila na cenu 300,- Kčs a všichni byli spokojení. A tak vznikl základ mé současné sbírky. Tehdy jsem je ještě nesbíral. To přišlo asi až tak v první polovině 90. let. Ale tyto Montany mám pořád. Mají už nový pásek a tlačítka se mačkají trochu hůře, ale pořád fungují a pořád hezky hrají. Jen automatický kalendář byl jen do roku 1999. Takže aby zobrazovaly správě den v týdnu, tak je nastavuji o 28 let zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 V 23. 9. 2023 v 16:26, Olin.uj napsal: To není Pérák.. To je Jawa 500 OHC.. Ok, je to trochu rozmazane, ale ma podobne tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 8 hodinami, Hantronix napsal: Jééé... Montana. Ty mám taky. Mám k nim nostalgický vztah. Tyto hodinky asi můžou za to, že sbírám digitálky s kalkulačkou. Je to starý příběh, který započal ještě před revolucí. ...... Super, vždy si rád přečtu takový příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se