Barbossa Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července A tradiční kafíčko taky: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Dneska vedro: Tak jsem se jel vykoupat. A nezaprší a nezaprší! A do vody géčka: Vyznáte se někdo v hadech? Tohle jsem našel u vody: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Had, který ztratil hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července před 12 hodinami, t2 napsal: Dneska vedro: Tak jsem se jel vykoupat. A nezaprší a nezaprší! A do vody géčka: Vyznáte se někdo v hadech? Tohle jsem našel u vody: Tipuju Užovka podplamatá. Zvláště chráněná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Ráno jsem je sešteloval. Přes den ok, ale když kouknu po dvacáté hodině tak ukazují 2 hodiny. Datum 23. ledna. Zajímavé je že minuty a vteřiny jsou ok. Doufám, že to nebude jejich konec. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července T2 bolo by ich škoda. Možno slabšia batéria. Ja dnes takéto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Tož já dnes takto, na ruce stále géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 19 hodinami, t2 napsal: Ráno jsem je sešteloval. Přes den ok, ale když kouknu po dvacáté hodině tak ukazují 2 hodiny. Datum 23. ledna. Zajímavé je že minuty a vteřiny jsou ok. Doufám, že to nebude jejich konec. Jsou krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Já dnes Citizeny, které jsem konečně rozchodil. Jediná vada na kráse je, že vteřinovka skáče po 2 sekundách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se